All about eWoman: Frezyderm, μια αντηλιακή σειρά για κάθε γυναίκα

All about eWoman: Frezyderm, μια αντηλιακή σειρά για κάθε γυναίκα

Αν κάτι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μας, αυτό είναι το αντηλιακό μας. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η έκθεση είναι μεγαλύτερη και η ανάγκη προστασίας του δέρματος μας μεγαλώνει. Σήμερα, θα σας μιλήσω για μια αντηλιακή σειρά που καθώς φαίνεται έχει κλέψει την καρδιά πολλών γυναικών. (Χριστίνα, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, αλλά και για την υπέροχη φωτογραφία που μου έστειλες για να συνοδεύσω το άρθρο).

Ας πούμε, λοιπόν, μερικά λόγια για τα δύο αυτά προϊόντα. Η σειρά αυτή, ας σημειωθεί, βγαίνει με και χωρίς χρώμα. Η Χριστίνα, έχει και τα 2. Συγκεκριμένα, το Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF 50 στην υφή του μοιάζει με gel και άνετα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως primer. Απλώνεται πολύ εύκολα, δεν αφήνει γραμμές και μένει σταθερό για ώρες. Απορροφάται στο λεπτό και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Συνεπώς, αντηλιακό και καλλυντικό, 2 σε 1.

Το Frezyderm Sun Screen Color Velvet, τώρα, είναι μια κρέμα σε μια και μόνο απόχρωση. Ναι! Όπως ακριβώς το διαβάζετε. Έχει μόνο μια απόχρωση αλλά ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις επιδερμίδες. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 8 ώρες χωρίς να λαδώνει το πρόσωπο αλλά και χωρίς να δημιουργεί γραμμές σπασίματος. Συν και στα 2 προϊόντα, η πολύ καλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία!

Μην ξεχνάτε, να αφήνετε κι εσείς πάντα σε σχόλιο τα προϊόντα που αγαπάτε να χρησιμοποιείτε!
Ίσως τα δείτε σε επόμενο άρθρο!