Η συνταγή της ημέρας: Καλοκαιρινό κέικ με ροδάκινο κι αχλάδι!

Η συνταγή της ημέρας: Καλοκαιρινό κέικ με ροδάκινο κι αχλάδι!

Ένα κέικ ελαφρύ με άρωμα καλοκαιριού, κέικ με ροδάκινο κι αχλάδι η συνταγή που φιλοξενεί σήμερα το ewoman, gr. Ιδανικό για πρωινό, δεκατιανό και για τον απογευματινό καφέ σας, στο σπίτι, την εξοχή ή την παραλία! 
 

Υλικά:
3-4 ροδάκινα η νεκταρίνια 
1 αχλάδι
210 γρ φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη (τα 50 γρ είναι για τα φρούτα)
1 κ. σ.  μέλι
4 αυγά
160 γρ ζάχαρη
160 γρ αλεύρι
2 κ. γλ.  μπέικιν
1 βανίλια
 

Εκτέλεση:
Σε αντικολλητικό ταψάκι 28 εκατ.  βάζουμε τα 50 γρ βούτυρο  και το μέλι λιωμένα.
Από πάνω απλώνουμε τα φρούτα σε φετούλες τη μια δίπλα στην άλλη. Γεμίζουμε τα κενά με κομματάκια φρούτων. Από πάνω ρίχνουμε τη ζύμη που έχουμε φτιάξει, χτυπώντας 160 γρ βούτυρο με τη ζάχαρη ,τα αυγά το αλεύρι το μπέικιν και τη βανίλια.
Ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 ο C   για 40'  περίπου.
Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα, τ' αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε σε κομμάτια. 
Τη διαφορά την κάνει το φρέσκο βούτυρο.!Μοσχοβολάει !