All about eWoman: Δύο υφασμάτινες μάσκες που αξίζει να δοκιμάσεις

All about eWoman: Δύο υφασμάτινες μάσκες που πρέπει να δοκιμάσεις

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Κυριακή χθες, και μιας και το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ απαιτητικό, σκέφτηκα να κάνω beaute. Άλλωστε δε λένε πως οι Κυριακές είναι μόνο για χαλάρωση; Κοίταξα στα ντουλάπια μου και είδα πως είχα εκεί (για ώρα ανάγκης, καταλαβαίνετε), δύο μάσκες για τις οποίες έχω χιλιοδιαβάσει. Και, φυσικά, τις δοκίμασα. Πώς αλλιώς θα σας έγραφα τώρα;

Έκανα το απαραίτητο peeling, λοιπόν, και τις χρησιμοποίησα. Ξεκίνησα με την Garnier Skin Active με μαύρα φύκια. Μια μαύρη μάσκα με ενεργό άνθρακα που είναι εμποτισμένη με εκχύλισμα μαύρης άλγης, LHA και υαλουρονικό οξύ. Η συγκεκριμένη υφασμάτινη μάσκα, καθαρίζει και μειώνει τους πόρους, αφήνοντας, εννοείται, την επιδερμίδα φανερά ενυδατωμένη και με μια αίσθηση σύσφιξης.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα τη Moisture Bomb. Μια μάσκα που έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη μάσκα στην κατηγορία της. Είναι μια κανονική βόμβα ενυδάτωσης για το πρόσωπο. Εξαφανίζει τη θαμπάδα και την κούραση από την επιδερμίδα σας και επαναφέρει την ελαστικότητα της. Περιέχει ρόδι και υαλουρονικό και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος.

Tips: Οι απαιτήσεις του καθαρισμού του προσώπου μας είναι πολλές και καθημερινές. Ο χρόνος μας ελάχιστος, γι' αυτό καλό είναι να κλέβουμε από την Κυριακάτικη σιέστα με υφασμάτινες μάσκες. Είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να κάνουμε όλη τη "δουλειά" που παραλείπουμε μέσα στην εβδομάδα.