Σκορπιός: Η Πλουτώνια γοητεία ξεδιπλώνεται

 Σκορπιός: Η Πλουτώνια γοητεία ξεδιπλώνεται

Αγαπημένη Σκορπίνα,

Χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι!

 Έχουμε μπει για τα καλά σε ένα Φθινόπωρο που θυμίζει τέλη καλοκαιριού και όσες είναι γεννημένες από 23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου χρειάζονται την αγάπη και τις ευχές των υπολοίπων. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως θυμούνται για πάντα ότι αγνοήθηκαν στα γενέθλια τους και θα μέμφονται όσους τις ξέχασαν.

Ανήκεις στο σταθερό σταυρό και στην υδάτινη τριάδα ζωδίων με κυβερνήτη τον Πλούτωνα (τον θεό του Κάτω Κόσμου στη μυθολογία). Αμέσως από το παραπάνω γίνεται κατανοητό πως είσαι άτομο με δυνατό, παθιασμένο χαρακτήρα και με ταλέντο να βρίσκεις λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις όπου άλλες φίλες ίσως έβαζαν τα κλάματα και ζητούσαν τη μαμά τους.

Είσαι ένα από τα παρεξηγημένα ζώδια, καθώς πολλοί ακούν Σκορπιός και τρέχουν. Αυτοί χάνουν, γιατί οι θετικές σου πλευρές είναι εξαίσιες: Πιστή φίλη, ρεαλιστικά υποστηρικτική σε ό. τι και να συμβεί σε αγαπημένα πρόσωπα, με μεγάλη παρατηρητικότητα που βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων και μεγατόνους συναισθήματος. Είναι αλήθεια πως όταν μια Σκορπιός αγαπήσει θα το νιώθει για πάντα. Όλα τα μυστικά με μια Σκορπιό είναι απολύτως ασφαλή αφού και  κείνη είναι μυστικοπαθής και κρυψίνους με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτικότητά της.

Όλα αυτά μέχρι να σε προσβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο: Τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Μια πληγωμένη Σκορπιός γεμίζει με εμμονές, καχυποψία, ανυποχώρητο πείσμα και τάσεις εκδίκησης που φθάνουν στο όριο της αυτοκαταστροφής και της κατάθλιψης. Ειδικά ο σύντροφος σου, αν δεν είναι εντάξει απέναντι σου θα βιώσει τον πόνο από το κεντρί σου το οποίο εκφράζεται με ζήλια, έλεγχο, δηκτικές ατάκες και διόλου κολακευτικά υπονοούμενα για το άτομο του. Ας πρόσεχες φίλος…

Σε άλλα νέα θες να έχεις τον έλεγχο στη ζωή σου, δεν εμπιστεύεσαι ούτε τον πισινό σου, δε σου αρέσει η αποτυχία (ακόμα και αν συμβεί το κρατάς για τον εαυτό σου), συχνά φοράς μαύρα ή σκουρόχρωμα ρούχα και αποπνέεις μια μυστηριώδη γοητευτική αύρα που δε περνάει απαρατήρητη. Πλατείασα λιγάκι ενώ ξέρω πως δε πολυσυμπαθείς τις πολλές παρλαπίπες.

 Περνάω ευθύς στη γενέθλια πρόβλεψή σου: Ο Δίας στο Τοξότη φέρνει ευρουλάκια στο πορτοφολάκι πράγμα πολύ ευχάριστο. Διαχείρισου τα με σωφροσύνη. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σου φέρει διάφορες αλλαγές είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες. Η ζωή σου θα αλλάξει αρκετά τα επόμενα επτά χρόνια με στόχο την εξέλιξη σου. Το τρελούτσικο παρεάκι Κρόνος-Πλούτωνας στον Αιγόκερω εσένα σε ευνοεί( άλλους όχι ιδιαίτερα) γιατί θα σου ανοίξει νέα μονοπάτια που θα βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις και άλλες δυνατότητες ώστε να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου σε όποιο επίπεδο σε απασχολεί.

Ολοκληρώνω το παρόν με το αγαπημένο σου σκορπιοσύνθημα όλα ή τίποτα.

Μανδάμ Αστερόεσσα.