Τρεις χρήσεις της πούδρας που δε γνώριζες

Τρεις χρήσεις της πούδρας που δε γνώριζες (pinterest)

Η παιδική πούδρα είναι ένα προϊόν που προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση ενώ συχνά ανακουφίζει την επιδερμίδα. Είναι γνωστό επίσης για τη λύση που δίνει σε θέματα καθαριότητας όπως είναι οι λεκέδες. Εκείνο όμως που πιθανότατα δεν γνωρίζεις είναι ότι έχει πολλές beauty ιδιότητες. Τα αποτελέσματα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακά.

Μαλλιά: Αν απλώσεις στα μαλλιά σου μικρή ποσότητα baby powder θα απορροφήσει τη λιπαρότητα και παράλληλα θα χαρίσει όγκο. Παράλληλα προστατεύει την τρίχα και δεν την ταλαιπωρεί οπότε μπορείς να το χρησιμοποιείς άφοβα όσο συχνά θες

Βλεφαρίδες: Λειτουργεί ως primer αλλά και ως κλασική πούδρα. Άπλωσε ελάχιστη ποσότητα σε ένα βουρτσάκι μιας χρήσης και πέρασε τις βλεφαρίδες σου. Στη συνέχεια άπλωσε κανονικά τη μάσκαρα. Το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες ενώ οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν τέλειες.

Αποσμητικό: Αν σου τελείωσε το αποσμητικό μπορείς να απλώσεις στις μασχάλες σου μία μικρή ποσότητα. Δεν επιτρέπει την εφίδρωση ενώ αφήνει μια υπέροχη, πουδρένια και διακριτική μυρωδιά.

Το είδαμε εδώ