Ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή ή ο λάθος άνθρωπος τη σωστή στιγμή;

 Ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή ή ο λάθος άνθρωπος τη σωστή στιγμή;

Ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή ή ο λάθος άνθρωπος τη σωστή στιγμή; Έχετε έρθει ποτέ αντιμέτωπες με αυτό το δίλημμα; Ποιο ρόλο παίζει το σωστό timing στο να γνωρίσετε τον κατάλληλο σύντροφο;

Πόσες φορές σας έχει τύχει να γνωρίσετε κάποιον που να σας αρέσει και να σας ελκύει εξωτερικά, αλλά να μαθαίνετε ότι ήδη έχει σχέση ή ότι είναι παντρεμένος; Άρα μπαίνει μπροστά σας η λέξη «εμπόδιο» και σύμφωνα με τις αρχές  και την κοσμοθεωρία σας δεν μπορείτε να προχωρήσετε μαζί του; «Δεν μπλέκω ποτέ με παντρεμένο», σκέφτεστε, «όμως τι κρίμα, πόσο άκαιρη η στιγμή και είναι συμπαθητικός, έχει ωραία χαρακτηριστικά, θα μπορούσε ίσως να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο...»

Πολλές φορές συμβαίνει και το αντίστροφο. Εσείς που είστε ρομαντικές, ευαίσθητες, χαμηλών τόνων, με ένα άλφα επίπεδο, γνωρίζετε και αρχίζετε να ιντριγκάρεστε από έναν άνθρωπο με χαρακτηριστικά που είναι εντελώς κόντρα στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας. Και σκέφτεστε πως δεν πρέπει να καταπατήσετε τα πιστεύω σας και την ηθική σας αλλά, που να πάρει, έχει αυτό το κάτι! Σας κάνει αυτό το κλικ. Και μπορεί να ζήσετε μαζί του κάτι δυνατό όμως θα είναι σύντομο γιατί δεν είναι ο ιδανικός για να περάσετε όλη σας τη ζωή μαζί του.

Πολλές φορές όμως η ευτυχία μπορεί να βρίσκεται δίπλα σας και εσείς να μην μπορείτε να τη δείτε ή να μην είστε έτοιμες να την αναγνωρίσετε. Ή να την έχετε βαφτίσει, για παράδειγμα, «Φιλία» και να την έχετε εγκλωβίσει. Να μην της αφήνετε περιθώριο για να φανερωθεί και να γεννηθεί... Ή  να είστε μπερδεμένες και να μην έχετε πλήρως καταλάβει τι ακριβώς ψάχνετε στον πιθανό σύντροφο.

Αφεθείτε ελεύθερες, λοιπόν, ξεπεράστε τις αναστολές ή τον φόβο σας και τολμήστε να φανερώσετε όσα αισθάνεστε. Κάντε πράξη αυτό που νιώθετε ακόμα και αν το timing είναι ή όχι το κατάλληλο! Σημασία έχει να ζήσετε τη στιγμή και όλα τα όμορφα συναισθήματα που ετοιμάζεται να σας προσφέρει αυτός που θα γίνει σύντροφός σας!