Καλές γιορτές από τη φιλόδοξη Αιγοκερίνα του μήνα!

Καλές γιορτές από τη φιλόδοξη Αιγοκερίνα του μήνα

Χριστουγεννοπρωτοχρονιάτικη μου φίλη χαίρε!

Έχεις γενέθλια από 21 Δεκεμβρίου (χειμερινό ηλιοστάσιο) έως 20 Ιανουαρίου σε κομβικό σημείο μεταξύ αλλαγής χρόνου και της πιο λαμπερής γιορτής, αυτής των Χριστουγέννων. Με βάση αυτό, μπορώ να ευχηθώ χρόνια πολλά, γενικά και ειδικά στην ελεγκτική «κατσίκα» του ζωδιακού.

 Ήρθε η ώρα να σου κάνουμε δωράκια, γιατί μπορεί να μη το επιβεβαιώνεις αλλά ως ζώδιο της γης εκτιμάς πολύ τη κίνηση αυτή προς το μέρος σου και νιώθεις ευχάριστα… Όσο ευχάριστα μπορεί να νιώσει κάποια με κυβερνήτη τον Κρόνο που όλοι ακούν το όνομά του και τρέπονται σε άτακτη φυγή.

Το επόμενο χαρακτηριστικό σου είναι πως ανήκεις στο παρορμητικό σταυρό και στη δική σου περίπτωση, εκδηλώνεται με παρόρμηση προς τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου που τελειωμό δεν έχουν! Σε μια πρώτη εκτίμηση φαίνεσαι εσωστρεφής και ενδεχομένως βαρετή αφού δε μιλάς σε κανένα. Σε μια (σπάνια) κουβέντα μπορεί να φανείς πικρόχολη, άκαμπτη και μισάνθρωπος σα γέρο-Κρόνος σε κακή μέρα που καλό λόγο δεν έχει για κανένα.

Κάπου εδώ να προσθέσω και κάποια υποψία μίρλας για όλα τα κακώς κείμενα  που για σένα είναι κυριολεκτικά όλα, αφού διακρίνεσαι για το ρεαλισμό σου που φλερτάρει με τον διαβρωτικό κυνισμό. Ευτυχώς δε μιλάς και τόσο καθώς η κατσικίσια φιλοδοξία για ηγετικές θέσεις  και έλεγχο των πάντων σε συμβουλεύει να μη χαζοπαζαρεύεις με ανοησίες που δε συμφέρουν ή δε μεταφράζονται σε χρήμα.

Ενώ οι υπόλοιπες φίλες απορούν πως είσαι τόσο ψυχρή και συντηρητική κάποιοι τυχεροί που θα συμπαθήσεις (περιλαμβάνεται και η οικογένεια σε αυτούς) θα δουν έναν άνθρωπο σταθερό, που φροντίζει να μη λείπει τίποτα, φέρνει εις πέρας τα πάντα με πρακτικό τρόπο και αποδεικνύει πως είσαι ένα σοβαρό και αξιόπιστο άτομο, κατάλληλο να εμπιστεύονται.

Το 2020 για εσένα προβλέπεται σύνθετο επειδή διάφοροι πλανήτες στρογγυλοκάθονται στο ζώδιο σου φέρνοντας αντιφατικές καταστάσεις. Ο Πλούτωνας είναι ήδη πολλά χρόνια στο κεφάλι σου και έχει μάλλον κουράσει με διαρκώς μεταβαλλόμενες μεταμορφωτικές προκλήσεις. Υποθέτω έχεις συνηθίσει.

Ο Κρόνος θα κάνει βολτίτσα μεταξύ του ζωδίου σου και του Υδροχόου δημιουργώντας έδαφος για την επίλυση χρόνιων κακώς κειμένων που δεν ήξερες πως να αποδεσμευτείς. Τα ωραία νέα είναι ο Δίας που έρχεται να σε επισκεφθεί σε θετική σχέση με  τον Ουρανό στον φίλο σου τον Ταύρο. Ευχάριστες εκπλήξεις μόνο για εσένα προσεχώς.

 

Πάμε να γίνουμε σοφότεροι με οδηγό την ωριμότητα που πρεσβεύεις.

Μανδάμ Αστερόεσσα.