Η προστυχιά και η ασέβεια είναι στο μυαλό, όχι στο ρούχο!

Η προστυχιά και η ασέβεια είναι στο μυαλό, όχι στο ρούχο!

Λυσσάξανε τα media για τη δασκάλα με το μίνι που παρέλασε. Κάπου διάβασα ότι η γυναίκα από το πολύ κράξιμο αναγκάστηκε να κλείσει τα social media της. Γύρευε τι μηνύματα θα έλαβε από ταπεινές χαμηλοβλεπούσες, που πηγαίνουν στην παρέλαση με μαυροτσέμπερο και φουστανέλα.
Έλεος δηλαδή.

Αυτό το ότι δεν έχουμε τα δικά μας ζόρια να ασχοληθούμε και αρπαζόμαστε από το οτιδήποτε και το ξεχειλώνουμε, μπορεί να με ξεκάνει.
Το ντύσιμο του κάθε ανθρώπου είναι προσωπική επιλογή και το υπαγορεύει η κουλτούρα και το γούστο του. Έτσι θέλησε να εκφραστεί η δασκάλα κι έτσι εκφράστηκε. Συγνώμη κιόλας, έχετε δει με τι φούστες παρελαύνουν τα κοριτσάκια; Στο χρυσό σιρίτι ή όπως αλλιώς το λένε, κολλήσαμε; Η γυναίκα ήταν περιποιημένη. Διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει ναι, αλλά όχι πρόστυχη, ούτε ασεβής στη μέρα. Η προστυχιά φίλοι μου είναι στο μυαλό, όχι στο ρούχο.  Η ασέβεια το ίδιο.

Ελάτε να σας δείξω εγώ κόσμο που κράζει κι όμως την καμπούρα του δεν τη βλέπει. Δε σέβεται μήτε ιερά, μήτε όσια, μήτε σημαίες. Ελάτε να σας δείξω κι εκείνους που δεν έχουν άλλη ζωή παρά μόνο των άλλων. Δε βλέπουν μήτε τα λάθη, μήτε το φανατισμό τους, μήτε και την κακία τους. Πάντα των άλλων, ποτέ τη δική τους.

Το να μπαίνει ένας άνθρωπος στη γωνία λόγω των επιλογών του είναι βία. Είναι έλλειψη ατομικών δικαιωμάτων.
Δε βγήκε ξεβράκωτη κύριοι δικασταί για να προσβάλλει τη δημοσία αιδώ σας. Βγήκε κορμάρα και ντυμένη όπως εκείνη ήθελε. Αυτό την εξέφραζε αυτό έβαλε. Αυτό είχε στην τελική, εσείς πού κολλάτε;

Ας κοιτάμε τις τρύπες της δικής μας ζωής κι ας διαμαρτυρηθούμε για άλλα πιο σοβαρά. Εδώ κατάργησαν την αριστεία κι έκαναν ρουλέτα την επιλογή του σημαιοφόρου και το παίξαμε άνετοι και υπεράνω. Το μίνι μας πείραξε; Αλλά βέβαια. Η κλήρωση μπορεί και να μας βόλευε. Βλέπετε η αριστεία από την αχρηστεία, ένα X δρόμος. Αυτό το X που πρέπει να ρίξει η κοινωνία σε εκείνους με το τεντωμένο δάκτυλο, εκείνους τους αιώνια επικριτές, τους αιώνια προσβεβλημένους. Μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
Τα σέβη μου.