Χώρισες; 5 συμβουλές για να τον ξεπεράσεις

Χώρισες; 5 συμβουλές για να τον ξεπεράσεις(pixabay)

Ένας χωρισμός, όπως σου έχουμε αναφέρει εμείς, όπως ξέρεις και από μόνη σου, είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Τον αγάπησες, τον ερωτεύτηκες, τον συνήθισες, έκανες όνειρα και σκέψεις. Όμως κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένεις. Σίγουρα, θα πονέσεις, θα κλάψεις, θα νιώσεις άσχημα, θα τον σκέφτεσαι.

Υπάρχουν όμως 5 μικρές συμβουλές που αν ακολουθήσεις, ίσως, σε βοηθήσουν να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα.

#1. Άκου τη μουσική που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Σταδιακά θα συμβεί, ίσως όχι από το πρώτο τραγούδι, αλλά ίσως από το δεύτερο, πέμπτο, δέκατο, θα συμβεί. Χόρεψε, κουνήσου σε όποιο ρυθμό θες, κάνε ό,τι ακριβώς σου βγαίνει και μ’ αυτό τον τρόπο θα ξεφορτωθείς την ένταση από πάνω σου.

#2. Spoil me. Για ένα Σαββατοκύριακο, για μια βδομάδα, για ένα μήνα. Αγόρασε ό,τι θέλεις, φάε όσα γλυκά θέλεις (αρκεί να μη βρεθείς με bonus 5 κιλά), φτιάξε νύχια και μαλλιά, ανανέωσε τη ντουλάπα σου.

#3. Ώρα για *βάλε την αγαπημένη σου δραστηριότητα*. Περπάτημα; Τρέξιμο; Χορό; Ζωγραφική; Οτιδήποτε που θα κάνει το μυαλό σου να ξεφύγει και θα σε κρατήσει μακριά από το κλάμα, το θέλουμε. Κι αν είχες συνηθίσει κάποια από αυτά να τα κάνετε μαζί, βρες ένα καινούργιο.

#4. Βάλε καινούργιους στόχους. Μέσα στη σχέση σας πιθανώς να είχες υιοθετήσει τα κοινά σας σχέδια και όνειρα. Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλεις καινούργιους στόχους και να τους πετύχεις, είτε αυτό σημαίνει να πηγαίνεις παραπάνω στο γυμναστήριο, είτε να ταξιδέψεις, είτε το οτιδήποτε.

#5. Κάνε όσα δεν μπορούσες ενώ ήσουν σε σχέση. Συνηθίζατε το ΣΚ να βγαίνατε για φαγητό ή ταινία; Φώναξε λοιπόν τις φίλες σου σπίτι. Μαγείρεψε κάτι για τους δικούς σου. Πέρνα λίγο – ευχάριστα – την ώρα σου.

Το είδαμε εδώ