Τα ζευγάρια που παχαίνουν μαζί είναι πιο ευτυχισμένα

Τα ζευγάρια που παχαίνουν μαζί είναι πιο ευτυχισμένα(pinterest)

Η αλήθεια είναι πως πολύ συχνά τα αποτελέσματα κάποια έρευνας όσο ενδιαφέροντα και αν είναι, μπορεί να έχουν συνέπειες που δεν είναι ακριβώς θετικές. Η σημερινή μελέτη είναι μια από αυτές, τα αποτελέσματα της οποίας σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Εάν λοιπόν είστε από εκείνους τους που έχουν δει τα κιλά τους και το μέγεθός τους να αυξάνονται, από τότε που βρήκατε το έτερό σας ήμισυ, η επιστήμη έχει εξαιρετικά νέα για εσάς. Είστε ευτυχισμένο ζευγάρι!

Αυτό προκύπτει από μια μελέτη που διεξήχθη από μια ομάδα ερευνητών από το Southern Methodist University στο Ντάλας. Αυτή η έρευνα συσχετίζει τη σχέση μεταξύ αγάπης και σωματικού βάρους. Η ομάδα ερευνητών ανέλυσε ένα δείγμα αποτελούμενο από 169 ζευγάρια. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια έχο έδειξαν μια έντονη τάση να κερδίζουν βάρος.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Καταρχάς όταν είστε σε σχέση οι συνήθειες αλλάζουν. Και ενώ πριν, πηγαίνατε για ποτό, τώρα πηγαίνετε για φαγητό ή κανονίζετε ρομαντικά δείπνα στο σπίτι. Περνάτε τόσο όμορφα με τον σύντροφό σας που δεν σκέφτεστε πλέον τα κιλά. Επίσης δεν πρέπει να υποτιμάται και ο ψυχολογικός παράγοντας. Όντας "εκτός αγοράς" στην πραγματικότητα μπορεί να αφεθείτε λιγάκι. 

Με λίγα λόγια, λέμε ναι στις σχέσεις που παίρνουμε λίγα κιλά παραπάνω: είναι οι πιο ευτυχισμένες. 

Το είδαμε εδώ