Η Κριός στις μέρες του Corona Virus

Η Κριός στις μέρες του Corona Virus

Αγαπημένη φίλη,

Φέτος τα γενέθλιά σου θα τα γιορτάσεις εν μέσω πανδημίας, μένοντας σπίτι όσο αδύνατη και αν φαντάζει αυτή η προοπτική. Προτείνω να διαβάσεις προσεκτικά το σατυρικό «ψυχογράφημά» σου, όπως και την πρόβλεψη μέχρι την επόμενη γενέθλια επιστροφή σου.

Η εαρινή ισημερία, σηματοδοτεί και την έναρξη του Κριού: από 21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου. Κυβερνήτης ο Άρης, ποιότητα η Φωτιά και Παρορμητική ομάδα ζωδίων. Μέσες άκρες υποψιάζεσαι περί τίνος πρόκειται από τις τρεις αυτές έννοιες. Παρακάτω θα σου παραθέσω πώς γίνεσαι άμεσα αντιληπτή μέσα από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Στην παρέα οι κουβέντες σου περιστρέφονται γύρω από το πόσο δεν μπορείς κανέναν ανόητο να στη σπάει, καθυστερώντας σε με αργόστροφες επαναλαμβανόμενες ατάκες. Αν η δουλειά σου είναι σε πεδίο όπου δεν αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου, θα το δηλώνεις βγάζοντας ταυτόχρονα αφρούς από το στόμα ενώ θα «στολίζεις» τους πάντες με απότομο και αγενές υβρεολόγιο, δίχως κανένα πρόσχημα.

Υπάρχει και κανένας λόγος να κρατήσεις τα προσχήματα άλλωστε;

Γνωρίζεις από τα σπάργανά σου πως είσαι γεννημένη αρχηγός, αγαπάς την ειλικρίνεια και την ανεξαρτησία. Η εντιμότητα είναι σήμα κατατεθέν σου και δεν θα μπορούσες ποτέ να παραπλανήσεις κανένα. Όταν θίγεται ο εγωισμός σου μεταμορφώνεσαι σε έναν απαίσιο χαρακτήρα, που στα μάτια των άλλων φαντάζει εντελώς αντιπαθής.

Και το πιο ωραίο; Το ξέρεις και το απολαμβάνεις σχεδόν σαδιστικά.

Έχε υπόψη σου πως από τη ψυχή σου πηγάζει ενθουσιώδης φλόγα και όραμα που εύκολα παρασέρνει και μαγνητίζει τον περίγυρο. Αν πέσεις θύμα του έντονου θυμού, επιτίθεσαι με κουβέντες που δεν εννοείς και όποιον πάρει ο Χάρος.

Ταπεινή παραίνεση της γράφουσας:

Γίνε η δυναμική τυπάρα που όλοι θα θαυμάζουν αντί να λένε «Αχά! Καλώς την ούγκανη». Ίσως γυαλίζει το ματάκι σου που εμμέσως πλην σαφώς σε είπα απολίτιστη και πρωτόγονη, αγνόησέ με, φόρα άνετα ρουχαλάκια και πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον και τους πλανήτες που έχουν βαλθεί να σε δαμάσουν.

Το εκνευριστικό τρίο Κρόνος- Δίας- Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενεργοποιείται δυο φορές μέσα στο χρόνο, μια αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το παρόν και άλλη μια το φθινόπωρο. Πρέπει να σε βρει προσεκτική, γιατί θα αρχίσουν να ανασαλεύουν πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν.

Κανόνες, νόμοι και γραφειοκρατεία θα διαταράξουν το ήδη ευαίσθητο και υπερφορτωμένο νευρικό σου σύστημα. Η περίοδος από 26 Ιουνίου μέχρι 7 Ιανουαρίου 2021 θα σου μείνει αξέχαστη, είτε για το καλό είτε για το κακό, είτε με εναλλαγές αυτών.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από 4 Απριλίου εώς 7 Αυγούστου, ίσως σε κάνει τρίτο πρόσωπο σε κάποια σχέση, πράγμα που εξ ορισμού σε κάνει έξαλλη καθώς βαριέσαι και δε γουστάρεις τέτοια μπλεξίματα που καταναλώνουν φαιά ουσία άνευ λόγου. Τα σπας όλα και φεύγεις.

Επιτέλους ησυχάζεις από το καταπιεστικό πρεσάρισμα του Κρόνου στις 18 Δεκεμβρίου, μετά από δυο χρόνια όπου απέκτησες αρκετή γνώση και εμπειρία μέσα από αυστηρό πρόγραμμα. Είναι πολύ πιθανό το περασμένο διάστημα να επινόησες και δικές σου βρισιές, όταν η κατάσταση σε ξεπερνούσε και δεν σε κάλυπταν οι συνηθισμένες. Οι αγώνες σου θα δικαιωθούν σε κάποιο τομέα, επομένως αν ξέρεις τον ωροσκόπο σου κάνε την έρευνά σου να μάθεις σε ποιον.

Επαγγελματικά αν πετύχεις φέτος θα καταλάβεις πως περίπου θα κινηθείς τα επόμενα χρόνια. Είτε θα δικαιωθείς απόλυτα, είτε θα αλλάξεις πλεύση. Συμβουλή: Επένδυσε μόνο σε ότι σου παρέχει κάποιου είδους ασφάλεια. Οι υπόλοιπες φιλοδοξίες σου μπορούν να υλοποιηθούν το 2021. Προς το παρόν πάρε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για τη πανδημία, άκου τους ειδικούς και όλα θα πάνε καλά.

Μανδάμ Αστερόεσσα.