Ewoman's fashion: Χειροποίητα μενταγιόν από υγρό γυαλί

Χειροποίητα μενταγιόν από υγρό γυαλί

Τα χειροποίητα δημιουργήματα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία καθώς η μία γιαγιά έραβε ρούχα, η άλλη έκανε χάλια σε αργαλειό και ο παππούς φορούσε πάντα χειροποίητα παπούτσια και κουστούμια "όπως κάναμε παλιά".

Στην εφηβεία μου άρχισα και εγώ να ασχολούμαι με τα "χειροποίητα" κυρίως για πρακτικούς λόγους εφόσον ο καρπός μου ήταν και είναι τόσο μικρός όσο ενός μικρού κοριτσιού και κανένα βραχιόλι δεν ταίριαζε στο χέρι μου! 

Έτσι ξεκίνησα να φτιάχνω κάτι που τότε ονόμαζα κοσμήματα προσαρμοσμένα στο γούστο και, κυρίως, στα μέτρα μου! Μετά, χωρίς να το καταλάβω δεν σταμάτησα ποτέ. Έφτιαχνα για φίλους και για φίλους φίλων! Τα τελευταία χρόνια άρχισα να ασχολούμαι πιο εντατικά μαθαίνοντας νέα υλικά και τεχνικές ή εξελίσσοντας παλιές με απώτερο σκοπό τη δημιουργία όσο το δυνατόν μοναδικών κομματιών.

Δημιούργησα μενταγιόν με υγρό γυαλί. Σταγόνα-σταγόνα, σχημάτισα πέτρες, σε κάποιες απλά χρησιμοποίησα χρώμα, σε κάποιες δεν χρωμάτισα αλλά χρησιμοποίησα διαφορά υλικά όπως κοχύλια, διάφορα μέταλλα, δαντέλα, σπασμένο γυαλί και μια παράσταση από το αγαπημένο μου παραμύθι. Είναι ενσωματωμένες σε ατσάλι ή σε ορείχαλκο, υλικά τα οποία δεν μεταβάλλονται ή αλλοιώνονται με αρώματα και κρέμες σώματος.

Περισσότερα σχέδια στο P'n'V Handmade Jewellery

1pnv-ewoman

2-pnv-ewoman

3pnv-ewoman

4pnv-ewoman

5pnv-ewoman

6pnv-ewoman

7pnv-ewoman

8pnv-ewoman