3 σειρές για να «καείς» το Σαββατοκύριακο

3 σειρές για να «καείς» το Σαββατοκύριακο

Όλοι έχουμε περάσει ένα σαββατοκύριακο που απλώς θέλουμε να σαπίσουμε, βλέποντας το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Αλλά άμα είσαι πολυάσχολο ον ίσως να μην θες μια σειρά με ατελείωτο αριθμό επεισοδίων (άλλωστε μια τέτοια σειρά είναι μεγάλη δέσμευση).

Αν λοιπόν θες μια σειρά του σαββατοκύριακου, τότε ίσως να την βρεις σε αυτήν την λίστα…

Υποσημείωση: κλισέ που θα περιμένατε στιλ la casa, θα τα προσπεράσω επιδεικτικά

 

1. Black books

bg

Αμα είσαι φαν του βρετανικού χιούμορ και αν quotαρεις στην καθημερινότητά σου τους Monty python, τότε πρέπει να δεις το black books. Γιατί ποιος δεν θέλει να δει τον Dylan Moran στον ρόλο ενός αλκοολικού νιχιλιστή ενώ έχει διπλά του έναν αφελή Bill Bailey. Το αποτέλεσμα είναι απλώς ξεκαρδιστικό και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το μόνο «αρνητικό» είναι ότι έχουν βγει μόνο 9 επεισόδια. Ευτυχώς είναι όλα εύκολα προσβάσιμα, μια αναζήτηση στο YouTube μακριά…

 

2. Russian Doll

d

Ένα κρυφό διαμαντάκι στη λίστα του Netflix. Όλοι ερωτευτήκαμε για λίγο την Natasha Lyonne σε αυτόν τον ρόλο. Όχι όμως επειδή είναι τέλεια. Ακριβώς το αντίθετο, επειδή είναι άνθρωπος με ατέλειες και αδυναμίες. Η πρωταγωνίστριά μας βιώνει ξανά και ξανά την ίδια μέρα πεθαίνοντας διαρκώς και αντιδράει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο σε αυτό το απίθανο σενάριο – ή τουλάχιστον την πιο ρεαλιστική αντίδραση ενός ανθρώπου που δεν έχει ίχνος ντροπής, έχει όμως πολλά προβλήματα και πολλά ναρκωτικά στο σύστημά της. Η σειρά καθώς εξελίσσεται αποκαλύπτει πολλές «ασυνέχειες» στο σύμπαν που διαδραματίζεται. Ασυνέχειες που οδηγούν σε ένα απρόσμενο τέλος. Αν και έχει βγει μόνο μια σεζόν και η δεύτερη ήδη έχασε μια ημερομηνία κυκλοφορίας, φημολογείται πως θα βγει μέσα στο 2021.
(λίγη υπομονή παιδιά)

 

3. The boys

b

Φτάσαμε λοιπόν στο prime original που ολοκληρώνει αυτήν την σύντομη λίστα. Δεν θα ήθελες να μάθεις τι θα γινόταν πραγματικά αν οι υπερωρίες υπήρχαν στην καπιταλιστική μας κοινωνία. Αν πιστεύεις ότι η διαφθορά δεν θα τους άγγιζε, ξανασκέψου το! Η μάλλον καλύτερα δες το The boys. Πέρα από ένα φανταστικό κόνσεπτ, αυτή η σειρά έχει ερμηνείες που ξεπερνάνε κάθε προσδοκία καθώς και μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική. Προσοχή: δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη αλλά αξίζει το κάψιμο!