Καρκίνος: Η καλοκαιρινή κόρη της Σελήνης

Καρκίνος: Η καλοκαιρινή κόρη της Σελήνης

Αγαπημένη μου καβουρίνα,

Τα γενέθλιά σου αρχίζουν από 22 Ιουνίου με το θερινό ηλιοστάσιο και τελειώνουν 22 Ιουλίου. Ο κυβερνήτης σου είναι η Σελήνη, το στοιχείο σου το νερό και ο σταυρός όπου ανήκεις είναι ο παρορμητικός. Είναι σαφές πως είσαι άτομο κυκλοθυμικό που πάει μονίμως με τα φεγγάρια του ( ίσως να περιέγραφαν όντως κάποιον καρκίνο με αυτή την έκφραση).

Ώρα να σου αναλύσω, μέσα από τη σκωπτική ματιά μου την ψυχοσύνθεση σου. Ελπίζω τα υγρά συναισθηματικά ματάκια σου να μη βγάλουν σπίθες θυμού. Η πρώτη εντύπωση για κάποια με χαρακτηριστικά καρκίνου είναι μια αποτραβηγμένη, ντροπαλή τύπισσα που δε μιλάει σε κανένα. Όταν με τα πολλά αποκτήσεις φίλους που ομολογουμένως θα αγαπάς πολύ, τότε αρχίζουν και τα βάσανα για το ταλαίπωρο πλέον παρεάκι σου.

 Η ημέρα αρχίζει με γκρίνια, ανασφάλεια και καταπίεση δίκαια μοιρασμένη σε όλους καθημερινά. Στη συνέχεια, σε κάθε Πανσέληνο, Νέα Σελήνη ή έκλειψη (υπολόγισε κάθε δεκαπενθήμερο περίπου) σε πιάνει μια ανεξήγητη αστάθεια, υπερευαισθησία και υπερπροστατευτικότητα. Μη σου φανεί παράξενο αν όλοι τρέχουν να κρυφτούν, επειδή τους έπρηξες και κυρίως μη το πάρεις προσωπικά γιατί έχεις και αυτή την τάση.

Σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά σου θυμίζει αρκετά το σύμβολό σου, το καβούρι. Σκληρό κέλυφος εξωτερικά και πολύ μαλακό εσωτερικό. Έχεις μεγάλη διαίσθηση και τρυφερή καρδιά. Επιθυμείς σταθερές βάσεις και οι λέξεις κλειδιά σου είναι ψυχή και αγάπη. Είναι πιθανό (αν είσαι λιγότερο εξελιγμένη Καρκίνος) να πληγώνεις συχνά μόνον όσους αγαπάς πιο βαθιά και από άλλα ζώδια που συχνά κατηγορούνται για αυτό.

Αρκετό σφυροκόπημα δέχθηκες, πάμε στην πρόβλεψη σου. Είναι μια σημαντική χρονιά για σένα γιατί ολοκληρώνεται ένας κύκλος καταστάσεων που εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και ολοκληρώνεται φέτος. Ήταν μια περίοδος που σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν οι άλλοι και όχι εσύ. Σα να μην έφθανε αυτό από το 2008 ο φίλος Πλούτωνας είναι απέναντι σου και δημιούργησε πιεστικές φάσεις τόσο για εσένα όσο και για όσα ζητάς από τους άλλους με αποτέλεσμα πολλές ρήξεις και δυσάρεστες ανατροπές.

Τα καλά νέα είναι ο Δίας στον Αιγόκερω. Ίσως δεχθείς πρόταση γάμου, ίσως γνωρίσεις αυτόν που έψαχνες, ίσως αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο. Δε ξεχνάς βέβαια ποτέ τις εκλείψεις που σε όποιο ζώδιο και αν γίνουν σε τρελαίνουν. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην έκλειψη 5 Ιουλίου με συμμετοχή Άρη και μη παίξεις ξύλο με κανένα. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου διότι υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που ζητούν άμεση επίλυση.

Ευχές για ένα όμορφο καλοκαιράκι και έτη πολλά!

Μανδάμ Αστερόεσσα