Παρθένος: Το πιο καθαρό κορίτσι του ζωδιακού

virgo-ewoman

Αγαπητή φίλη,

Τα γενέθλια σου αρχίζουν απο 23.08 εως και 22.09. Είσαι το έκτο ζώδιο και ανήκεις στη μεταβλητή ομάδα, με στοιχείο τη γη και κυβερνήτη τον Ερμή. Είσαι υπεύθυνη, αγαπάς τη καθαριότητα και η τελειομανία είναι η λέξη κλειδί σου.

Τα πάντα έχουν τη θέση τους στη ζωή σου. Συχνά κάτι τέτοιο είναι εκνευριστικό τα μάλα διότι γίνεσαι ψυχαναγκαστική και δεν είναι καθένας υποχρεωμένος να ακολουθεί το προγραμματάκι σου, γιατί ίσως το δικό του είναι καλύτερο ή και ανύπαρκτο. Κάπου εδώ έρχεται και η σύγκρουση με τους οικείους σου.

Επόμενος λόγος σοβαρής ρήξης ο οποίος εκτός από φίλους/συγγενείς/εραστές αφορά και τον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο, είναι η ατέρμονη και μόνιμη κριτική για όλα. Η αναλυτική σου φύση θα μπορούσε κάλλιστα να περιοριστεί στον εαυτό σου και όχι στο να κριτικάρεις κυνικά, τι έκανε ο/η τάδε, κάθε μέρα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια που μόνο εσύ παρατηρείς και ουδείς άλλος ψήνεται να εντρυφήσει.

Η φύση σου διέπεται από λογική, πρακτικότητα, εργατικότητα και ευφυία. Γενικά είσαι ισορροπημένο συμπαθητικό άτομο χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Ωστόσο πολλές φορές η λογική μετατρέπεται σε αναλγησία, η πρακτικότητα σε τσιγγουνιά, η εργατικότητα σε εργασιομανία και η ευφυία πάει περίπατο διυλίζοντας ασημαντότητες, από όλες τις οπτικές γωνίες παρεούλα, με παράξενα πράγματα που σε εκνευρίζουν συν αδικαιολόγητες ιδιοτροπίες.

Κακές γλώσσες, χαρακτηρίζουν το ζώδιό σου στην σκοτεινή του πλευρά ως ιδιότροπη γεροντοκόρη ( if you know what I mean). Προτείνω να ακολουθήσεις τον άλλο δρόμο: Ένα έφηβο δροσερό κορίτσι γεμάτο περιέργεια για τη ζωή με άδολα ιδανικά.

Όσον αφορά τις προβλέψεις σου η προτροπή για φέτος είναι να πιστέψεις σε εσένα, καθώς είσαι η μόνη που αξίζει να επενδύσεις, χωρίς να δίνεις τόση σημασία στην επιφανειακή εικόνα, αγνοώντας το εσωτερικό της. Όλο αυτό το εκπληκτικό έτος που διανύουμε έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα εμφανίζονται. Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να σταματήσεις να μέμφεσαι τον χ επειδή δεν σκούπισε 3 φορές τα πόδια του στο χαλάκι της εξώπορτας. Κανείς δεν είναι τέλειος! Ούτε εσύ η ίδια! (ουπς)...

Στον επαγγελματικό τομέα δε θα έχεις ιδιαίτερες αλλαγές παρά μόνο λίγη πίεση τις περιόδους όπου ο Ουρανός από τον Ταύρο θα τετραγωνίσει τον Κρόνο στον Υδροχόο μετά τη λήξη του 2020. Τα οικονομικά σου θα έχουν κινητικότητα όπως και τα αισθηματικά σου. Ευκαιρία για αποταμίευση και έρωτα! Αν είσαι ελεύθερη, είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον που δε θα σου ξινίζει κι αν έχεις ήδη σχέση να την αναζωπυρώσεις γιατί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ίσως ήσουν λιγακι ντεφορμέ.

Τονίζω πως ο Άρης που συνήθως φέρνει ενοχλητικές κακοτοπιές και άπειρα νεύρα θα κατοικοεδρεύσει για τουλάχιστον ένα εξάμηνο στον Κριό, ζώδιο μάλλον αδιάφορο για εσένα. Απόλαυσε την ησυχία σου. Δυο ευνοικά τρίγωνα για σένα, επιφυλάσσει το τέλος της χρονιάς. Κρόνος, Διας και Πλούτωνας στον Αιγόκερω αλλά και Ουρανός στον Ταύρο ίσως σου πραγματοποιήσουν κάποια ευχή σου.

Χρονια πολλά σου, με όλα τα μέτρα προστασίας από ιους, πράγμα που δε σε προβληματίζει αφού και πριν την πανδημία σίγουρα τα είχες σκεφτεί από μόνη σου και τα τηρούσες με θρησκευτική ευλάβεια.

 

Καλό μας ατελείωτο καλοκαίρι εως τη φθινοπωρινή ισημερία.

Μανδαμ Αστερόεσσα