Ζυγός: Η σαγηνευτική κόρη της Αφροδίτης

leo-ewoman

Αγαπητή φίλη Ζυγέ,

ήρθαν και τα δικά σου γενέθλια μαζί με την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου. Αρχίζουν από 21/09 μέχρι και 21/10. Ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό, ο κυβερνήτης σου είναι η Αφροδίτη και το στοιχείο σου είναι ο Αέρας. Το ιδεόγραμμα σου είναι η ζυγαριά και η λέξη κλειδί σου η ισορροπία.

Όμορφα και κομψά όλα τα παραπάνω, παραπέμπουν συνήθως σε ένα γλυκό και ευγενικό πλάσμα. Ισχύει εν μέρει πως η διπλωματία είναι μέρος της ψυχοσύνθεσης σου ωστόσο, καθημερινά έχεις ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα, είτε έχεις σχέση είτε όχι, αφού σπαταλάς άπειρη φαιά ουσία με τους γύρω σου, αγνοώντας δραματικά εσένα.

Όταν ασχολείσαι μαζί σου, είναι μόνο για να κάνεις επιδρομή στα μαγαζιά, στο κομμωτήριο και το κέντρο αισθητικής για να είσαι σένια από τη κορφή ως τα νύχια. Διάφοροι σε χαρακτηρίζουν ματαιόδοξη, σπάταλη και ανόητη. Συχνά αδιαφορείς αντί να τους βάλεις στη θέση τους, επειδή πιστεύεις πως η διατήρηση του ζεν σου είναι το Α και το Ω σε αυτή τη πεζή ζωή. Αυτή η στρατηγική της μη αντιπαράθεσης πουθενά, πολλές φορές σε κάνει να καταλήγεις θύμα παντού και να οδύρεσαι.

Μια εξελιγμένη Ζυγός, μπορεί να είναι η απόλυτη ατραξιόν σε παρέες γιατί είναι διανοούμενη και φιλόξενη με όλους. Σου προτείνω να ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι, αντί να κλαψουρίζεις όλη μέρα για καταδικασμένες σχέσεις που ανέχεσαι στωϊκά, επειδή δε μπορείς μόνη και να αποκτήσεις λίγο σθένος να πάρεις μια απόφαση, αντί να μη ξέρεις τι σου γίνεται και το μόνο που είναι σωστά συνδυασμένο πάνω σου να είναι η μάσκα σου, που ταιριάζει με το υπόλοιπο συνολάκι, τονίζοντας και το σνομπ ύφος σου.

Σαν Ζυγός έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, να θυμάσαι όμως ότι η πρώτη που πρέπει να φέρεσαι δίκαια είσαι εσύ και όταν τα δικαιώματα σου καταπατώνται θα ήταν πρέπον να αναλαμβάνεις δράση, αντί να κοιτάς σαν αποσβολωμένο χάμστερ. Είσαι παίκτρια αντοχής γιατί το σύμβολό σου είναι το μόνο αντικείμενο του ζωδιακού.

Φέτος είναι μια χρονιά όπου πρέπει να αποφύγεις να εθελοτυφλείς. Δεν είναι πάντα αλήθεια πως για ό.τι δε πάει καλά φταίνε μόνο οι “τραχείς” συνάνθρωποι. Δώσε προσοχή σε κάθε είδους εξαπάτηση, που σου σερβίρουν με ωραίο περιτύλιγμα γιατί ό.τι λάμπει δεν είναι χρυσός. 

Το έντονο και ενοχλητικό φλερτάκι από τους τρεις “εραστές” που βρίσκονται στον Αιγόκερω σου υπενθυμίζει πως δεν ασχολούμαστε με χίμαιρες (Δίας), κάθε εμπόδιο για καλό (Κρόνος), η απώλεια και η πίκρα είναι στο πρόγραμμα (Πλούτωνας). Στα εργασιακά σου, θα αναμετρηθείς με τους συνεργάτες σου σε όρια που μοιάζουν με πόλεμο δίχως όπλα ως και 6 Ιανουαρίου του 2021. 

Έχε πάντα κατά νου πως η ευτυχία σου, εξαρτάται από τις επιλογές σου ειδικά σε ανθρώπους. Ο Ιανουάριος είναι εξίσου σημαντικός για να δεις αν η όποια σχέση σου πάει κάπου ή απλά για φούντο. Το ευχάριστο είναι η μετακίνηση του Δία στον Υδροχόο το 2021 όπου θα λάμψεις και θα έχεις πολλές σημαντικές ευκαιρίες. 

Μη ξεχνάς και τον Κρόνο που έρχεται παρέα στο ίδιο ζώδιο, κι αν δε ξέρεις οδήγηση καιρός να μάθεις γιατί ο Δίας θα πατάει τέρμα τα γκάζια και ο Κρόνος φρένο. Κράτα σταθερή ταχύτητα για άριστα αποτελέσματα.

Χρόνια μας πολλά και ισορροπημένα.
(Ναι είμαι Ζυγός).

Μανδάμ Αστερόεσσα.