Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητή Σκορπίνα,

 

Ήρθε ο μήνας που γιορτάζουμε την ασφυκτική γοητεία σου. Από 23.10 μέχρι και 22.11 έχεις την τιμητική σου. Ανήκεις στην υδάτινη ομάδα με πρώην κυβερνήτη τον φιλοπόλεμο Άρη και νυν τον θεό του κάτω κόσμου τον Πλούτωνα. Ο σταυρός που ανήκεις είναι ο σταθερός. Τα παραπάνω στοιχεία σε κάνουν να μοιάζεις με αίνιγμα άλυτο, τις περισσότερες φορές.

 

Σα Σκορπιός δε γίνεσαι εύκολα αντιληπτή. Κινείσαι αθόρυβα, δρας όταν οι άλλοι χαζεύουν και όταν σε πάρουν πρέφα, είναι ήδη πολύ αργά. Το μόνο στοιχείο που μπορεί να σε φέρει στο προσκήνιο, είναι το έντονα διαπεραστικό και μαγνητικό βλέμμα σου, που σκανάρει τους άλλους σα μηχανή ανίχνευσης αδύναμων σημείων.

 

Πολλοί ακούν το ζώδιο σου και τρέχουν. Δεν έχουν καθόλου δίκιο, γιατί τα κλασικά ελαττώματα σου που είναι ζήλια, εκδικητικότητα και αυτοκαταστροφή με την τοξική και δηλητηριώδη κατάσταση που αυτά συνεπάγονται, πυροδοτούνται μόνο αν κάποιο “κακό” παιδάκι σε πειράξει.

 

Έχεις πολύ δυνατή μνήμη με ιδιαίτερη εξειδίκευση, σε προδοσίες και παρελθοντικές αρνητικές καταστάσεις που σου γίνονται εμμονή. Είσαι ικανή αν κάποιος καταχραστεί την εμπιστοσύνη σου, να λειτουργήσεις ύπουλα και μυστικά ώστε να ανταποδώσεις, χωρίς ωστόσο να παρεκτραπείς και  τελικά να φανεί σαν "ατύχημα".

 

Η αγάπη σου για το χρήμα είναι παροιμοιώδης γιατί είναι το μέσον να αποκτάς όλα όσα επιθυμείς και σου εξασφαλίζει τη πολυπόθητη αίσθηση εξουσίας που έχεις τόσο ανάγκη. Όσα κι αν λέγονται για εσένα η αλήθεια είναι πως είσαι ένα αξιόπιστο, εχέμυθο άτομο που αναγεννάται, μέσα από τις στάχτες του ενώ για ανθρώπους που αγαπάς μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς. Το σίγουρο είναι πως όλα σου τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα και γνήσια όσο καμιάς άλλης ζωδιακής φιλενάδας.

 

Ελπίζω να μην ετοιμάζεις τον αιφνίδιο και βασανιστικό θάνατό μου, επειδή παρεξηγήθηκες με αυτά που διαβάζεις. Ας αλλάξουμε κλίμα με την πρόβλεψη για τους ερχόμενους μήνες. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω ανοίγει νέους ορίζοντες και καινούργια μέτωπα. Ετοιμάσου να αιφνιδιαστείς από ανθρώπους και γεγονότα.

 

Προβλέπεται κοινωνικοεπαγγελματική επέκταση και αξιοποίηση προτάσεων. Με καθαρό μυαλό πλέον, μπορείς να επανεκτιμήσεις σχέσεις του παρελθόντος και αν είσαι αδέσμευτη ίσως γνωρίσεις κάτι καλό. Όλη αυτή η αλλαγή οφείλεται στην εσωτερική σου μεταμόρφωση. Ο Ουρανός στον Ταύρο, αποκαθιστά αρκετές από τις πρόσφατες ταλαιπωρίες σου.

 

Ο Νοέμβριος είναι κομβικός μήνας, γιατί επιτέλους θα περιορίσεις τα λάθη που μονίμως έκανες, επειδή βαρέθηκες να μην ανανεώνεσαι μαθαίνοντας, να προσαρμόζεσαι. Ο Δεκέμβρης προβλέπεται αρκετά ζόρικος. Αν μπορείς, ζήτα τηλεργασία γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αρπάξεις κανένα συνεργάτη στις γρήγορες για ασήμαντη αφορμή.

 

Πάρε προσεκτικά τις αποφάσεις σου και μην αφήσεις τρίτους να χώσουν την αδιάκριτη μύτη τους σε αυτές. Όσον αφορά τα οικονομικά υπάρχει μια σχετική σταθερότητα παρόλο που ο κόσμος γκρεμίζεται. Το σκηνικό, αλλάζει με τη μετακίνηση του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο τη νέα χρονιά.

 

Έφθασε η άγια ώρα, να μάθεις και εσύ αν η σκληρή δουλειά σου, τα προηγούμενα χρόνια απέδωσε καρπούς. Αυτό είτε επειδή θα εμφανιστούν λαμπρές ευκαιρίες, είτε γιατί θα πάρεις τον κατήφορο με προορισμό την άβυσσο. Ξέρεις και ξέρω πως ό, τι και να γίνει πάντα επανέρχεσαι στις “εργοστασιακές” σου ρυθμίσεις οπότε δε σε φοβάμαι.

 

Χρόνια πολλά και διασκεδαστικά.

Ζήσε τα όπως μόνο εσύ ξέρεις.

 

Μανδάμ Αστρόεσσα