Τοξότης: Η αμαζόνα του μήνα.

leo-ewoman

Αγαπητή Τοξοτίνα,

 

Τα γενέθλια σου είναι εδώ (23.11-22.12). Είσαι ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη τον Δία, τον αρχιτρελιάρη και ανήκεις στον μεταβλητό σταυρό. Ζήτω η τρέλα σε απλά ελληνικά και όπου γης και πατρίς. Γίνεσαι πολύ εύκολα αντιληπτή στους χώρους όπου κινείσαι, γιατί είσαι εξωστρεφής, εκφραστική και αστεία.

Εύκολα τα συνεχή γελάκια σου ακούγονται σε όλη τη γειτονιά, με άλλα ζώδια να απορούν τι είναι τόσο αστείο. Μέχρι να καταλάβουν εσύ έχεις φτιάξει βαλίτσα για ταξιδάρα, προς αχαρτογράφητη περιοχή. Oι νέοι προορισμοί, είναι ένας τρόπος να διευρύνονται οι ορίζοντές σου οπότε όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.

Σε αδρές γραμμές είσαι άτομο αισιόδοξο, πρωτοποριακό και με χιούμορ. Λόγω αυτής της θετικής σκέψης σου, αρκετά συχνά είσαι αποδέκτης μεγάλης τύχης. Φυσικά δε ξεχνάς ποτέ πως το σύμβολό σου είναι το τόξο και το βέλος το οποίο πρέπει να φροντίζεις να έχει ένα και σαφή στόχο κάθε φορά. Σε άλλα νέα μπορείς να γίνεις τρομακτικά ωμή, αγενής και αθυρόστομη χάνοντας το μέτρο και σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις έχεις εμφανή ροπή στην υπερβολή (φαγητό, αλκοόλ,σπατάλες) και στην αστάθεια. Φυσικά αντιλαμβάνεσαι πως με αυτή τη συμπεριφορά θα φύγουν όλοι τρέχοντας, πριν προλάβεις να φύγεις εσύ και έτσι η σύγκρουση είναι αναμενόμενη.

Η δική σου λέξη- κλειδί είναι η επέκταση. Φρόντισε κάθε πράξη σου να έχει υπόβαθρο τη γνώση, έτσι ώστε να ξεφεύγεις από κακοτοπιές και στασιμότητα που επιδεινώνουν την κατάσταση σου.

Οι προβλέψεις για φέτος είναι αρκετά σύνθετες: Ο απατηλός Ποσειδώνας στους Ιχθύς δημιουργεί μια ρευστή κατάσταση στην οικογένεια, και σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα. Είναι πιθανό να καταλάβεις, πως πεπαλαιωμένες νοοτροπίες χρόνων, σου δημιουργούν αυταπάτες. Καλό είναι να τις αφήσεις πίσω προχωρώντας σε σχέσεις όπου κυριαρχούν η κατανόηση και η τρυφερότητα χωρίς άλλες άχρηστες, στερεοτυπικές αηδίες.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο, περνάει στον Υδροχόο και σου χαρίζει ωριμότητα κάνοντας σε να μη θες πια να φέρεσαι σαν ανώριμη χάχας. Αντίθετα, θα επικεντρωθείς στη δουλειά σου. Ο Δίας στην ίδια θέση (Υδροχόος) από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μάιου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 ευνοεί για σπουδές και καινούργιες γνώσεις.Από τα μέσα Μάιου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας κάνει μια σύντομη επίσκεψη στους Ιχθύς δίνοντας σου το πράσινο φως για να δεις την προηγούμενη σου προσπάθεια να ολοκληρώνεται.

Πολύ ωραία τα λέμε ως τώρα, πάμε και στα υπόλοιπα που δεν είναι και τόσο. Πρόσεχε με ποιους θα αρπαχτείς τον Γενάρη γιατί το άγριο τετράγωνο (18.01) Δία- Ουρανού αλλά και τα απαίσια τετράγωνα Κρόνου- Ουρανού (18.02. 05.06) θα σε φέρουν σε αναπόφευκτες ρήξεις με κάποια άτομα, τα οποία θα διαγραφούν από τη ζωή σου.

Last but not least οι όμορφες εκλείψεις στις 28.05 και 10.06 απέναντι σου όπως και στις 4.12 πάνω στη κεφαλή σου. Ψευδαισθήσεις και πιθανά παραληρήματα καλό είναι να τα αποφύγεις. Μην εμπιστεύεσαι τίποτα χωρίς να τσεκάρεις και τα ψιλά γράμματα για να μη πας για μαλλί και φύγεις κουρεμένη με αποτέλεσμα να χλιμιντρίζεις σαν άλογο που μόλις του έριξαν ξυλιά με καμτσίκι.

 

Χαμογελαστά γενέθλια με υγεία!

Καλές covidfree γιορτές. 

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.