Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπημένη Αιγοκερίνα,

 

Το 2021 νιώθεις, πως ξεφορτώθηκες ένα ειδεχθές βαρίδι από την πλάτη σου. Τρία συναπτά έτη ο Κρόνος (δεν έχει καμία σημασία που είναι ο κυβερνήτης σου), σε πίεζε ασφυκτικά. Πλέον δρομολογείς και υλοποιείς πιο εύκολα τους στόχους σου.

 

Μη βιάζεσαι να χαρείς γιατί δεν έχεις απαλλαγεί ακόμα από τον Πλούτωνα, ειδικά εσύ που έχεις γεννηθεί στα μέσα του τελευταίου δεκαημέρου. Ο “συμπαθής” αυτός πλανήτης συνεχίζει να σε ανατινάζει σχεδόν καθημερινά, με στόχο την αναγέννηση σου και όχι τον αφανισμό σου όπως δίκαια πιστεύεις.

 

Είναι απαραίτητο να κάνεις ριζικές αλλαγές σε νοοτροπίες, στρατηγικές και ανθρώπους που αντί για μπροστά σε πάνε πίσω.

 

Ο Κρόνος από τον Δεκέμβριο του 2020, έχει πάει στον Υδροχόο και επηρεάζει εσένα που είσαι γεννημένη τις πρώτες αιγοκερομέρες. Σε αυτή τη θέση επηρεάζονται τα οικονομικά σου (πόσο περισσότερο;) και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις τις αξίες σου (ήμαρτον) ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου κώδικα ηθικής.

 

Ο Δίας στην ίδια θέση από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μάιου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου 2021, είτε θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διαχειριστείς με σοφία όσα έμαθες την προηγούμενη τριετία είτε θα σου αποδείξει ότι δε πήρες σωστά το μάθημά σου και θα σε πετάξει ξανά και ξανά στα βράχια ώσπου να μάθεις να φέρεσαι.

 

Από τα μέσα Μάιου μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ο Δίας επισκέπτεται τους Ιχθύς. Σε αυτό το πόστο σου επιτρέπει να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου, με το κοντινό σου περιβάλλον και να λύσεις ήσυχα τις διαφορές σου.

 

Το τετράγωνο Δία-Ουρανού (18.01) όπως και τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού (18.02 και 15.06) είναι πιθανό να σε κάνουν να βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκες γιατί θα σε φέρουν προ αδιεξόδων.

 

Για το τέλος άφησα τις εκλείψεις του έτους που ολοκληρώνουν την ευτυχία σου, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη ( 28.05, 10.06 και 4.12). Είναι πιθανό να εντείνουν την αναστάτωση σε θέματα καθημερινότητας και δουλειάς με αποτέλεσμα να θες να πάρεις τα βουνά σαν γνήσια μισάνθρωπος που πάντα ήσουν, ώστε να μην αρχίσεις να δαγκώνεις.

 

Κι ενώ επιβίωσες ολόκληρο το 2020 πρόσεχε μη σε ξεκάνει η σεληνιακή έκλειψη στα ζώδια Σκορπιού-Ταύρου (19.11) που θα ξαναερίσει όλες τις σημαντικές σου σχέσεις, σημαίνοντας για κάποιες από αυτές το οριστικό τέλος τους.

 

Πάρε κουράγιο, φάε ένα μελομακάρονο, χαλάρωσε όσο μπορείς και δέξου τις ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!

 

Καλή covidfree χρονιά!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.