Kapadakis wood art: Ξύλινα χειροποίητα είδη διακόσμησης εμπνευσμένα από τα φυσικά τοπία

Kapadakis wood art: Ξύλινα χειροποίητα είδη διακόσμησης εμπνευσμένα από τη φύση

H Kapadakis wood art, κατασκευάζει ξύλινα χειροποίητα είδη διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού και του γραφείου σας εμπνευσμένα από τα ελληνικά και διεθνή φυσικά και αστικά τοπία. Σκοπός τους είναι τα περισσότερα από τα έργα τους να έχουν και χρηστική αξία πέραν της διακοσμητικής αξίας σε έναν χώρο.

Ο καλλιτέχνης Καπαδάκης Τάσος, απόφοιτος οικονομικών σπουδών, στράφηκε στα εικαστικά, όπως δήλωσε, με τελείως φυσικό τρόπο. Του αρέσει η δουλειά του να εμπεριέχει και το στοιχείο της δημιουργίας μιας και είναι κάτι που σίγουρα δεν σου προσφέρουν τα οικονομικά. 

kapadakista-ewoman

Η επιλογή του ξύλου σαν βασικό υλικό έγινε γιατί ήθελε οι δημιουργίες του να είναι 100% από φυσικά υλικά και η τεχνική της ζωγραφικής του ξύλου, να δίνει την αίσθηση του παλαιωμένου και η κατασκευή του την αίσθηση του σύγχρονου σε μια δημιουργία. Ήταν πάντα όνειρο του να ασχοληθεί με κάτι δημιουργικό.

diaf 2-ewoman

Η επιχείρηση του μετράει ήδη 5 χρόνια. Χρειάζονται αμέτρητες ώρες δουλειάς και αγάπης γι'αυτό που κάνει και έχει καταφέρει να συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις και διακοσμητές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και χώρες του εξωτερικού.

diaf-ewoman

Θα τους βρείτε σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων και eshop σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Όπως επίσης και στο www.kapadakiswoodart.gr

Στο Facebook: Kapadakis wood art 

Στο Instagram: kapadakis_wood_art 

Στο email: 📧kapadakis.art@gmail.com 

Στα τηλέφωνα: 2102756152 & 6974089008

newfulladio_kapadakis-ewoman_0