Crysart: Χειροποίητα κοσμήματα

Crysart: Χειροποίητα κοσμήματα από ατσάλι

Η Χρύσα ασχολείται με το κόσμημα περίπου ενάμιση χρόνο. Με την επιστροφή της στο πατρικό ως τελειόφοιτη, είχε να αντιμετωπίσει την καραντίνα και πολύ ελεύθερο χρόνο. Η δραστηριότητα που αποφάσισε να κάνει για να απασχοληθεί δημιουργικά είναι αυτό που, τελικά, πάντα της άρεσε. Η μόδα, τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά, από μικρή ήταν μια από τις αγάπες της. Όπως κάθε κοριτσάκι, επηρεασμένη από την μαμά στολιζόταν για να παριστάνει την "μεγάλη". 

xrysaart-ewoman

Πριν ξεκινήσει, έψαξε και διάβασε πολύ. Έμαθε για τεχνικές και υλικά, που δε φανταζόμαστε και μεις ότι μπορούν να βοηθήσουν στην κατασκευή κοσμημάτων. Διάβασε και για τις ενέργειες υλικών, όπως αυτές των ημιπολύτιμων λίθων. Έψαξε τις τάσεις, τις ιδιότητες και ποια είναι τα πιο ποιοτικά. Έτσι, σιγά σιγά, μάζεψε τα πρώτα της υλικά και ξεκίνησε να δημιουργεί.

xrysaasrtmen-ewoman

Στη φάση που τη βρήκα, χρησιμοποιεί μόνο ανοξείδωτο ατσάλι, ωστόσο έχει και κοσμήματα από πηλό και από γυαλί-ρητίνη. Θέλει να κάνει κάτι που δε θα μοιάζει με τα συνηθισμένα και προσπαθεί να το εξελίξει.

xrysaartnecklace-ewoman

Ξεκίνησε ως χόμπι κάνοντας δώρο σε συγγενείς και φίλους. Όμως, η τέχνη αυτή τη γοήτευσε πολύ και συνεχίζει να ανακαλύπτει και να ξοδεύει χρόνο και χρήμα. Έφτασε στο σημείο αυτό να μπορεί να κάνει όνειρα πως κάποια στιγμή θα μπορέσει να εξελιχθεί και επαγγελματικά. Ευχή της, να δει γυναίκες να φοράνε τις δημιουργίες της και να καμαρώνει.

xrysaartwoman-ewoman

Τα κοσμήματά της, τα βρήκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
@chrysart_skg