Υδροχόος: Το ζώδιο του μήνα

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητή Υδροχοάρα,

 

χαιρετώ την επαναστάτρια του ζωδιακού. Το 2021 είναι μια χρονιά με καταλυτικές αλλαγές που ίσως ταράξουν ακόμα και εσένα την αντικομφορμίστρια.

 

Ο Κρόνος σε έχει επισκεφθεί, με στόχο να σου διδάξει τον αγώνα και την αυτοπειθαρχία μέσω σκληρών χτυπημάτων. Είναι πολύ πιθανό πτυχές της ζωής σου, που βαριόσουν να ασχοληθείς τα προηγούμενα χρόνια, να εμφανιστούν στο προσκήνιο με τη μορφή εμποδίων, αναγκάζοντάς σε να τα δεις όλα αλλιώς.

 

Ένα πιθανό σενάριο είναι πως ίσως γίνεις γονιός (αμάν;), ίσως αγοράσεις ένα σπίτι, ίσως κηδέψεις κάποιον αγαπημένο (χτύπα ξύλο), ίσως παντρευτείς (απαπα), ίσως χωρίσεις. Ο Κρόνος είναι εδώ να σε ωριμάσει και σε περίπτωση που αεροβατείς, σαν ζώδιο του Αέρα που είσαι θα σε προσγειώσει πολύ απότομα στη πραγματικότητα.

 

Για τις πιο συνειδητοποιημένες Υδροχόους, τα νέα είναι πιο ευχάριστα γιατί μέσα από τις δοκιμασίες, θα μάθεις ακόμα καλύτερα τον εαυτό σου. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι και η ταυτόχρονη παρουσία του Δία στο ζώδιο σου.

 

Θα τονιστούν τα προτερήματά σου, που είναι η αισιοδοξία και η ειλικρίνεια ενώ θα θέσεις νέους στόχους. Η τύχη που φέρνει ο Δίας, μπορεί να αντισταθμίσει τη μιζέρια του Κρόνου, φέρνοντας ισορροπία αλλά μπορεί και να  σε κάνει να υπερβάλλεις πράγμα που ολόψυχα απεύχομαι.

 

Εσύ που είσαι γεννημένη, στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου ως τα μέσα του δεύτερου, τρως και τον Ουρανούλη (τον κυβερνήτη σου) κατάμουτρα, σε τετράγωνο από τον Ταύρο. Έχεις πάθει αμόκ, θες να φύγεις από όλους και από όλα συν έχεις εξοργιστεί απίστευτα με κάποιο συγγενή ή κατάσταση στο σπίτι επιθυμώντας να γκρεμίσεις κάθε δεσμό κλείνοντας ηχηρά την πόρτα πίσω σου, συνοδεία ύβρεων και χειρονομιών για έμφαση.

 

Δώσε μεγάλη προσοχή στην έκλειψη που γίνεται στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου γιατί ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον τομέα της οικογένειας και θα γίνεις μύλος. Keep in mind ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς όλη αυτή τη κατάσταση προς όφελός σου, έχοντας εμπιστοσύνη στις αξίες σου και στον εαυτό σου.

 

Ο Δίας, κάνει μια μικρή βολτίτσα στους Ιχθύς από 13 Μαίου εως 28 Ιουλίου. Σε αυτή τη θέση υπάρχει πιθανότητα να δει χαρά το άδειο πορτοφολάκι σου. Κράτα τα στην άκρη για μια ώρα ανάγκης.

 

Τέλος, σαν κερασάκι στην τούρτα έρχεται από 18 Δεκεμβρίου εως 29 Ιανουαρίου 2022 μια γλυκύτατη ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, να σε βυθίσει σε παρελθοντικά τέλματα, που νόμιζες πως ξεπέρασες.

 

Ασαφείς καταστάσεις, πιθανοί κρυφοί εχθροί, σκιώδεις έρωτες, απωθημένα και κρυμμένα μυστικά επανέρχονται για να προκαλέσουν χάος, πόνο και προδοσία. Μιάς και σε ενημέρωσα, φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση ώστε μόλις διαπιστώσεις, τέτοιες αηδίες να κλείσεις μια και καλή τον όποιο λογαριασμό σου με το φαύλο παρελθόν.

 

Χρόνια πολλά και κάνε το 2021 τη χρονιά σου!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.