MagicalSmellsgr: Φυσικά και αγνά χειροποίητα προϊόντα

MagicalSmellsgr: Φυσικά και αγνά χειροποίητα προϊόντα

Η MagicalSmellsgr ήταν ένα όνειρό της που κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα. Σπούδασε αισθητική και παρακολούθησε έξτρα σεμινάρια βοτανολογίας, παρασκευής καλλυντικών και κοσμετολογίας. Θέλησε να επεκτείνει τις γνώσεις της για να είναι σε θέση να τις περάσει στον κόσμο.

Έτσι, δημιούργησε αυτή τη μικρή επιχείρηση συνδυάζοντας αγάπη και γνώση και φτιάχνει προϊόντα που αγκαλιάζουν την επιδερμίδα και της δίνουν αυτό που της λείπει. Διάλεξε να χρησιμοποιήσει τη φύση γιατί θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει την καλύτερη και πιο αγνή πρώτη ύλη.

magical-ewomam

Κάθε προϊόν που χρησιμοποιούμε για την επιδερμίδα μας εισέρχεται και στον οργανισμό μας έτσι τα φυτικά προϊόντα σε αντίθεση με τα συμβατικά δεν προσβάλουν την υγεία μας καθώς ακόμη και τα συντηρητικά που περιέχουν είναι φυτικής προέλευσης. Και συν τις άλλοις δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Γι'αυτό και θεωρούνται από όλους μας ένας μικρός θησαυρός ομορφιάς και υγείας.

magicalsmells1-ewoman

Κατάφερε, η επιχείρηση αυτή να είναι η κύρια πηγή εισοδήματός της. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο αλλά με τον καιρό κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα προϊόντα κάνουν ακριβώς αυτό που εγγυούνται και όσοι τα χρησιμοποιούν το γνωρίζουν.

magicalsmell-ewoman

Θέλει τα προϊόντα της να γίνονται όλο και πιο γνωστά και να συνεχίζουν να τα αγαπούν.
Θεωρεί κάθε προϊόν μοναδικό χωρίς να ξεχωρίζει κανένα.

Μπορείτε να γνωρίσετε τη MagicalSmellsgr εδώ:
Instagram: MagicalSmellsgr 
Facebook: MagicalSmellsgr