Το ζώδιο του μήνα: Ιχθύς

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπημένη ψαροφιλενάδα,

παρακάτω θα βρεις τις ετήσιες προβλέψεις σου, ώστε να έχεις μια εικόνα τι σε περιμένει το 2021 και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων που ξέρω ότι δε σου αρέσουν.

 

Ο κυβερνήτης σου ο Ποσειδώνας, βρίσκεται πολλά χρόνια στο ζώδιο σου εξαπατώντας ακόμα και εσένα την ίδια σε πολλές περιπτώσεις (αφορά γεννημένες στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές τρίτου). Η συμβουλή εδώ είναι: Μη πιστεύεις ποτέ κάτι που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, γιατί σίγουρα δεν είναι.

 

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να έχεις ψευδαισθήσεις για μια ήδη τελειωμένη κατάσταση μαζί με κρυφές ελπίδες και τελικά να κάνεις κακό στον εαυτό σου, αναμασώντας το παρελθόν. Κρίμα είναι να σε δέσουν σε τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε.

 

Ο Κρόνος έχει αλλάξει θέση και βρίσκεται στον Υδροχόο, στο πιο σκοτεινό κομμάτι για όποια ανήκει στο ζώδιο σου. Σε αναγκάζει να φας κατάμουτρα τη πραγματικότητα και να πάψεις να νομίζεις. Η έμφυτη διαίσθηση σου, θα πολλαπλασιαστεί αν δώσεις σημασία στις συμπτώσεις και τα σημάδια.

 

Είμαι σίγουρη πως δεν πολυενθουσιάζεσαι με αυτά που σου γράφω και ίσως σκέφτεσαι πως σου χαλάω τη μέρα, ωστόσο από 13 Μάιου έως 28 Ιουλίου ο Δίας έρχεται μια μικρή βολτούλα στο ζώδιο σου. Περίμενε θετικές εξελίξεις και χαμογέλα διάπλατα στη σκέψη πως όλα μπορούν να συμβούν. Μια μικρή γεύση από όσα πρόκειται να γίνουν θα την πάρεις από τώρα. Τα υπόλοιπα δωράκια θα τα πάρεις την επόμενη χρονιά.

 

Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μάιου και η ηλιακή έκλειψη στο ίδιο ζώδιο στις 4 Δεκεμβρίου, γίνονται στο κομμάτι που αφορά την καριέρα και το στάτους σου. Ετοιμάσου για αλλαγή και προσωπική ανάπτυξη που θα μεταμορφώσει την πορεία σου. Είτε για το καλύτερο είτε για το χειρότερο.

 

Τέλος από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 29 Ιανουαρίου 2021 η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω, στο κομμάτι που αφορά τις φιλίες και τους στόχους σου. Ίσως επανασυνδεθείς με παλιούς φίλους που για κάποιο λόγο είχες απομακρυνθεί ή μια παλιά αγάπη. Φρόντισε να είσαι δίκαιη με τον εαυτό σου και με τους άλλους, προσπαθώντας να καταλάβεις με τι προθέσεις σε προσεγγίζει καθείς.

 

Προς το παρόν φάε το γλυκάκι σου, άνοιξε τα δώρα σου και βυθίσου στα ρομαντικά σου όνειρα.

 

Χρόνια πολλά με αγάπη και χαρά.

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.