Το μπλοκάκι ενός UFO: Διαγωνισμός των Εκδόσεων Μίνωας

Το μπλοκάκι ενός UFO: Διαγωνισμός των Εκδόσεων Μίνωας

Οι εκδόσεις Μίνωας δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γράψουν τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ ιστορίες τους. Αστεία, γκάφες, παθήματα, στενάχωρες και όμορφες στιγμές, οικογενειακές ή με την παρέα. Ο τόπος; Παντού! Στο σχολείο, στην προπόνηση, στις ξένες γλώσσες, στη βόλτα, στο διάλειμμα,  στο σπίτι. Όλοι οι τόποι είναι η αρχή μιας ιστορίας, που οι μικροί μας φίλοι θα γράψουν και θα τη στείλουν στο blockaki.ufo@gmail.com!

Οι καλύτερες ιστορίες θα φιλοξενηθούν στο επόμενο βιβλίο της σειράς «Το μπλοκάκι ενός UFO». Όμως, διαγωνισμός χωρίς δώρα δεν γίνεται, τα παιδιά με τις καλύτερες ιστορίες θα κερδίσουν από 5 παιδικά βιβλία, των εκδόσεων Μίνωας, τις επιλογής τους!

 

Μολύβι ή πληκτρολόγιο και πάμε!

 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 24/05. Η επικοινωνία με τους νικητές θα γίνει μέσω email και τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο site των εκδόσεων Μίνωας.

 Σε όλους τους νικητές τα δώρα θα σταλούν με courier από τις εκδόσεις Μίνωας.

Image removed.

Η Νο1 σειρά στις καρδιές των παιδιών κυκλοφορεί ανανεωμένη από τις εκδόσεις Μίνωας. Όλα τα βιβλία της σειράς «Το Μπλοκάκι ενός UFO», που έχουν ξεπεράσει τα 55.000 αντίτυπα, είναι βασισμένα σε αληθινές ιστορίες και με γλώσσα ζωντανή και άμεση παρουσιάζουν καθημερινές φάρσες και γκάφες που διηγήθηκαν στον Γιώργο Κωνσταντινίδη και στον Σωτήρη Μητρούση παιδιά από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Image removed. Image removed. Image removed. 

Image removed. Image removed.  

 

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκετε εδώ!