Βιβλιοπρόταση του Ewoman: «Κρυμμένες αλήθειες στον καμβά», Αναστασία Λιάπη

Βιβλιοπρόταση του Ewoman: «Κρυμμένες αλήθειες στον καμβά», Αναστασία Λιάπη

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο το νέο βιβλίο της Αναστασίας Λιάπη με τίτλο: "Κρυμμένες αλήθειες στον καμβά".

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Rock Avenue Cafe στον Άλιμο. 

5

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα παράθυρο κρατά τις αποστάσεις. Ένα πηγάδι τις δένει με ένοχα μυστικά

και τον θάνατο. Κι ένας καμβάς απελευθερώνει τις ενοχές ,τα λάθη, τα πάθη και δεν είναι τυχαίο που γράφτηκαν με ή(τ)τα για να μην φαίνονται πολλά. Ένα μικρό κορίτσι βλέπει την αυτοκτονία μιας νεαρής κοπέλας στο πηγάδι της αυλής της. Ένα συμβάν που θα στοιχειώσει τα όνειρα και τις στιγμές της. ‘Ομως, αυτό που δένει τα δύο κορίτσια δεν είναι ο θάνατος αλλά η ζωή. Η ζωή ζωγραφισμένη σε ένα χαρτί με χρώματα, αρώματα, φως, σκοτάδι και ενοχές, του σήμερα, του χθες…

6

4

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Αναστασία Λιάπη γεννήθηκε στην Καστοριά. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στο να γράφει και να εικονογραφεί παραμύθια. Ασχολείται με τη φωτογραφία ,τη ζωγραφική και τις αφηγήσεις παιδικών παραμυθιών. Τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων τα περνούσε σε χωριά του Βοΐου  Κοζάνης με τους παππούδες της, όπου οι αφηγήσεις παραμυθιών ζωντάνευαν στα μάτια της. Πιστεύει στις νεράιδες, τις μάγισσες και τα ξωτικά και με τις εικόνες της θέλει να μας παρασύρει στα παραμύθια της. Η Αναστασία Λιάπη ζει και δημιουργεί στο Άργος Ορεστικό. Έργα της που έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο: «Το μήλο των παραμυθιών», παραμύθι. «Η κυρία Σκιάχτρω», παραμύθι. «Επιβάτες των Χριστουγέννων», συμμετοχή στο συλλογικό έργο. «Ένα παραμύθι στις ειδήσεις των9», παραμύθι του Γιάννη Πολίτη, συμμετοχή.

6