To ζώδιο του μήνα: Δίδυμοι

Taurus-star-sign-April-May

Καλοκαιρινή Διδυμίνα,

Τα γενέθλιά σου αρχίζουν από 21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου και οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, έχουν ως εξής:Ο Δίας στον Ιχθύ (από 29 Οκτωβρίου μέχρι 20 Δεκεμβρίου) είναι μια εξαίσια επιρροή για τα επαγγελματικά σου, γιατί σε βοηθάει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και φυσικά να κυριαρχήσεις στο χώρο εργασίας σου. Θα λάμψεις και αν είσαι στην αναζήτηση να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα προσληφθείς.

Μη ξεχάσεις ποτέ πως όσο καλά και αν πάνε τα πράγματα, καλό είναι να παραμείνεις ταπεινή και προσγειωμένη, για να μη σου ρίξει μια ανάστροφη ο Δίας και γκρεμίσεις, όσα έχτισες καθώς δε συμπαθεί την αλαζονεία και γίνεται αυστηρός.

Όσο καιρό παραμένει στον Κριό (από 11 Μαΐου μέχρι 28 Οκτωβρίου), θα βοηθήσει να περάσεις ένα ξέγνοιαστο καλοκαιράκι full από χαχανητά και φλερτάκια. Tα άτομα που γνωρίζεις τώρα μπορεί να είναι οι φίλοι ζωής που πάντα αναζητούσες.

Από 20 Αυγούστου ο Άρης έρχεται να κατασκηνώσει στο ζώδιο σου ως και 24 Μαρτίου του 2023.Σα να μην έφθανε η εκ φύσεως νευρασθένεια σου, τώρα θα γίνεις και επιθετική. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την καλή πλευρά του Άρη ώστε να ενεργοποιηθείς και να "τρέξεις" όλα τα σημαντικά σου σχέδια.Το τελευταίο δίμηνο του 2022, γυρνάει ανάδρομος, πράγμα πολύ ενοχλητικό, αφού όλα πάνε πίσω. Δώσε μεγάλη προσοχή στην υγεία σου γιατί μπορεί να πεταχτούν παλιά προβλήματα.

Last but not least έχε υπόψη σου τις εκρηκτικές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού(25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου) που εύκολα μπορούν να σε ανακατέψουν και να γίνεις μύλος (για να μη πω τίποτε άλλο) με όλους όσους συναναστρέφεσαι.

Χρόνια πολλά και καλά μπανάκια

 

Μανδάμ Αστερόεσσα