Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

Taurus-star-sign-April-May

Αγαπητή Καβουρίνα,

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν με το θερινό ηλιοστάσιο από 22 Ιουνίου έως και 23 Ιουλίου. Οι επιρροές στη ζωή σου από τους πλανήτες έχουν ως εξής: 

Ο Πλούτωνας καταπονεί ακόμα όσες έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο φέρνοντας εμμονές, πένθη και θλίψη. Σου προτείνω να δεις τη θετική πλευρά αυτής της κατάστασης, η οποία θα απελευθερώσει την δύναμη που φυλάς καλά κρυμμένη μέσα σου.

Ο Δίας μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου είναι στο Μεσουράνημα σου, πράγμα που σημαίνει πως θα δεις αλλαγές προς το καλύτερο στο στάτους σου. Τον Οκτώβριο μέχρι και τέλος του χρόνου κάνει ένα πισωγύρισμα στον Ιχθύ και σε βοηθάει, να πας κάποιο ταξίδι που ήθελες ή να αρχίσεις ένα νέο πτυχίο.

Μέχρι 3 Ιουλίου ο Άρης από τον Κριό ίσως σε κάνει επιθετική με άμεσο επακόλουθο την διατάραξη των ισορροπιών σου. Προσοχή στην υγεία σου και ιδιαίτερα την ψυχική, κατά την πολύμηνη παρουσία του στον Δίδυμο τον Αύγουστο μέχρι και αρχές του επόμενου έτους.

Τέλος οι εκρηκτικές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 25/10 και 8/11 επηρεάζουν τις φιλίες, τις ρομαντικές υποθέσεις σου και τα παιδιά σου αν έχεις. Πρόσεχε μη σεληνιαστείς γιατί υπάρχει η σχετική τάση, μιας και πρόκειται για τη Σελήνη που είναι ο κυβερνήτης σου. Keep in mind πως ο,τι συμβαίνει με τις εκλείψεις, συνήθως έχει οριστικό χαρακτήρα.

Χρόνια πολλά και προσοχή στις μέδουσες κάθε χρώματος.

Μανδάμ Αστερόεσσα