Το ζώδιο του μήνα: Λέων

Starsign

Αγαπητή Λέαινα,

Ήρθαν και τα δικά σου γενέθλια από 23 Ιουλίου μέχρι και 23 Αυγούστου.

Η χρονιά σου θα είναι μία συνέχεια της προηγούμενης γεμάτη απαιτήσεις και ριζικές αλλαγές, σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σου.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο καθημερινά τεστάρει όλες τις σημαντικές σου σχέσεις με στόχο να γκρεμίσει ό,τι δεν έχει γερά θεμέλια.

Να είσαι σίγουρη πως οποιαδήποτε επιφανειακή, δυσλειτουργική και επιζήμια σχέση διατηρείς, θα σκάσει εντυπωσιακά, σαν πυροτέχνημα.

(Αφορά 2ο και 3ο δεκαήμερο)

Μαζί με τον Κρόνο προστίθεται ο Ουρανός στον Ταύρο, ο οποίος δυναμιτίζει απροόπτα τα πολύπαθα επαγγελματικά σου.

(Αφορά το 2ο δεκαήμερο).

Μην απορήσεις αν αλλάξεις πολλές δουλειές χωρίς να στεριώνεις εύκολα πουθενά. 

Το εκρηκτικό αυτό κοκτέιλ έρχονται να κάνουν ακόμα πιο εύφλεκτο, οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 21 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου στον τομέα καριέρα/ οικογένεια. 

Στόχος αυτού του σφυροκόπηματος είναι η απελευθέρωση σου από παρωχημένα μοτίβα συμπεριφοράς και τρόπου ζωής ώστε να αναβαθμιστείς και να μπορέσεις, να συμβαδίσεις με τους καινούργιους όρους που προκύπτουν.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για κανένα. Πάρε τη βοήθεια που προσφέρει απλόχερα ο Δίας στον ιχθύ από 29 Οκτωβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου όπως και μερικά παραπάνω χρήματα που θα έρθουν, ώστε να τα δώσεις σε κάποιον ειδικό που θα σε βοηθήσει να βγεις από το λαβύρινθο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δία στον Κριό όπου περνάει δοκιμαστικά θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου, που αφορούν είτε σπουδές, είτε επαγγελματικά πλάνα, είτε ταξίδια. 

Χρόνια πολλά με βουτιές κάτω από την Πανσέληνο! 

Μανδάμ Αστερόεσσα