Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

Librastarsign

Αγαπητή φίλη Ζυγέ, το φθινόπωρο έφτασε μαζί και τα γενέθλιά σου από 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου.

 

 Ίσως ένιωσες ότι η χρονιά αυτή δεν έφερε το 100% όσων περίμενες. Ωστόσο όλες οι ευκαιρίες, δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους.

 

 Αυτό συμβαίνει γιατί ο Δίας έχει περάσει, στο ζώδιο του Κριού δοκιμαστικά από το Μάιο και από 28/10 θα ξαναγυρίσει, πίσω στον Ιχθύ για μέχρι και το τέλος περίπου του 2022.

 

Το 2023 ο Δίας θα "φωταγωγήσει" τον οίκο όλων των σημαντικών σου σχέσεων και συμμαχιών, μπορείς να περιμένεις αναγνώριση και καλές γνωριμίες ή εξομάλυνση σχέσεων με τους ανθρώπους σου. 

 

Αν σκοπεύεις να παντρευτείς ή να κάνεις μωρό θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

 

 Όσο ο Δίας είναι στα Ψάρια μπορείς να κάνεις τα τσεκ-απ σου για να δεις πώς πάει η υγεία σου, να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας ή να αλλάξεις περιβάλλον, αν αυτό που βρίσκεσαι δεν σου προσφέρει κάτι επειδή έχεις βαρεθεί τα ίδια και τους ίδιους.

 

Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο τα πράγματα είναι κάπως πιεστικά για εσένα γιατί ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε πιέζει ασφυκτικά, σε θέματα οικογένειας και σπιτιού ενώ ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο δοκιμάζει τις φιλίες σου.

 

 Στο τέλος αυτής της διέλευσης, θα μάθεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν και θα βρεις τις λύσεις, σε άλυτα ζητήματα που σε ταλανίζουν χρόνια.

 

 Οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου στις 28.10 και 8.11 θα φέρουν αναστάτωση στα οικονομικά και συναισθηματικά σου, για αυτό φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένη ψυχολογικά ώστε να τα αντέξεις όλα.

 

Σαν Ζυγός ξέρεις να περνάς παντού όμορφα, ακόμα και αν δίπλα σου πέφτουν νάρκες.

 

 Χρόνια πολλά με ισορροπία

 

Μανδάμ Αστερόεσσα