3 Φορέματα Γάμου για αυτό τον χειμώνα!

3 Φορέματα Γάμου για αυτό τον χειμώνα!

Το κόκκινο της φωτιάς αποτελεί ένα χρώμα που προσδίδει κύρος και παραπέμπει σε καλή περίσταση. Για αυτό, πολλά φορέματα γάμου σχεδιάζονται και ράβονται με βάση αυτό το χρώμα. Επιπλέον, το κόκκινο χρώμα ταιριάζει υπέροχα τόσο με ασημένια, όσο και με χρυσά κοσμήματα. Προτίμησε ένα maxi κόκκινο φόρεμα με μακριά μανίκια για τον φετινό χειμώνα και ταίριαξε το με ίδια απόχρωση σε κραγιόν.

 

Φόρεμα Vittoria

3

Δείτε το προϊόν

Τα συγκεκριμένα φορέματα γάμου έχουν κάνει ένα χαμό στις μπουτίκ και γενικότερα σε όλα τα μαγαζιά που πωλούν ρούχα για καλές περιστάσεις. Είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο σχέδιο ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και αγκαλιάζει τέλεια την σιλουέτα κάθε γυναίκας. Ταυτόχρονα, οι βάτες που συνήθως διαθέτει σε συνδυασμό με το V κόψιμο στο λαιμό δημιουργούν την αίσθηση κλεψύδρας, που είναι πολύ θηλυκό και γυναικείο για ένα ρούχο. Επιλέξαμε στην λίστα μας με φορέματα γάμου να σου προτείνουμε το bronze χρώμα σε αυτό το σχέδιο φορέματος, για να ξεφύγεις από το Basic χρυσό αυτού το φορέματος-σχεδίου που θα βρεις παντού.

 

Φόρεμα Ζέρσει Κρουαζέ Μαύρο

2

Δείτε το προϊόν

 

Μαύρο.. μα φυσικά θα συμπεριλαμβανόταν στη συγκεκριμένη λίστα με φορέματα γάμου και ένα μαύρο maxi φόρεμα. Το μαύρο φόρεμα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Καταρχάς, δεν λερώνει. Επίσης, κόβει πόντους και σε δείχνει ακόμη πιο αδύνατη. Κάτι ακόμη, ταιριάζει με όλα τα παπούτσια και αξεσουάρ που μπορεί να έχεις για έναν γάμο. Η απόκτηση ένος τέτοιου φορέματος θα σου λύσει τα χέρια. Εμείς σου προτείνουμε μαύρο maxi φόρεμα με έξω τους ώμους για επιπλέον θηλυκότητα και άνοιγμα στην φούστα του.

 

E-shop : Snobboutique.gr