Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

Starsign

Αισιόδοξη Τοξότρια,

Ετοιμάσου καθώς ανοίγεις τα δώρα σου, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις σου.

Η χρονιά που έρχεται θα σε βοηθήσει να βγεις περισσότερο έξω και να κοινωνικοποιηθείς, ώστε να πάρεις δύναμη η οποία θα επεκταθεί και στους άλλους τομείς της ζωής σου.

Όσο ο Δίας ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στον Κριό (περίπου όλο το 2023) θα πιστέψεις, περισσότερο στον εαυτό σου και θα δεις πολύ μεγάλη βελτίωση σε προσωπικά θέματα αλλά και στην καριέρα.

Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθείς, στις αρχές Μαρτίου και τα επόμενα δύο χρόνια η καθημερινότητά σου, θα αλλάξει μέσα από μικρές και ενοχλητικές αναποδιές που θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου και θα σε αφυπνίσουν, ώστε να μην ξανασυμβούν στο μέλλον.

 

Στην περίπτωση που αναζητάς νέα εργασία, επειδή η υπάρχουσα κούρασε σου προτείνω να αρχίσεις να στέλνεις βιογραφικά και θα βρεις σίγουρα κάτι να σε γεμίζει περισσότερο.

Το καλοκαίρι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο Άρης στον Καρκίνο θα κάνει τετράγωνο με το Δία στον Κριό κάνοντάς σε παρορμητική και απρόσεκτη.

Αντί να αναλωθείς σε άσχημα πράγματα μπορείς απλά να βρεις τη δύναμη, να πεις αντίο, σε καταστάσεις που σε καταπιέζουν.

Τέλος, η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι πολύ σημαντική όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Αν ψάχνεσαι είναι σίγουρο πως θα γνωρίσεις έναν ωραίο νέο έρωτα. Aν είσαι σε γάμο ή σχέση είτε θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο είτε θα διαλυθεί συθέμελα.

 

Χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές. 

 

Μανδάμ Αστερόεσσα