Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως

Capricornewoman

Αγαπητή Αιγοκερίνα,

 

Καλωσόρισε αυτή τη χρονιά , γιατί θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας σε ξεφορτώνεται για να μπει στον Υδροχόο.

 

Το καθεστώς της ζωής σου αλλάζει ριζικά και ετοιμάσου να ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες του παρελθόντος σου. 

 

Από 24 Μαρτίου έως και 10 Ιουνίου θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και θα ψάχνεις τρόπους να τα βελτιώσεις. 

 

Ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος στις 7 Μαρτίου περνάει στους Ιχθείς και ίσως να ασχοληθείς, με τη γνώση και μόρφωση σου ενώ παράλληλα δεν θα λείψουν οι διαπληκτισμοί με τους συγγενείς σου.

 

Τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης και εσύ είσαι η πρώτη που το γνωρίζει.

 

Κάνε τα κουμάντα σου! 

 

 Ο Δίας στον Κριό είναι στον 4ο οίκο σου μέχρι και τις 17 Μαΐου και ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα σπιτιού. Εκμεταλλεύσου την εύνοια κατάλληλα ώστε να διορθώσεις οτιδήποτε κακώς κείμενο.

 

 Οι δύο ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς είναι στις 20 Μαρτίου και στις 14 Οκτωβρίου, όπου με ίσως όχι και ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο θα έχεις αναταράξεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα κληθείς, να αντιμετωπίσεις.

 

Οι δύο σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στις 28 Οκτωβρίου και 5 Μαΐου στον άξονα Σκορπιού/ Ταύρου με έντονη παρουσία Ουρανού.

 

 Θες δεν θες θα απελευθερωθείς από σχέσεις και φίλους που δεν σου χρειάζονται και θα ταρακουνηθείς συθέμελα! Έχε κατά νου πως όλα γίνονται για το καλό σου και μη στενοχωρηθείς για τίποτα και κανένα.

 

 Καλή χρονιά και χαμογέλα!

 

 Μανδάμ Αστερόεσσα