Colleen Hoover: Αρχίζει ή τελειώνει με μας;

Colleen Hoover: Αρχίζει ή τελειώνει με μας;

H Colleen Hoover είναι Αμερικανίδα συγγραφέας που γράφει κυρίως μυθιστορήματα και νουβέλες ρομαντικής μυθοπλασίας για νέους. Ως λογοτέχνης του είδους της, έχει καταφέρει να βρεθεί στο #1 της λίστας των New York Times αρκετές φορές κατά την διάρκεια της καριέρας της.

 Το έργο της με τίτλο «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ» εκδόθηκε το 2016. Το 2021 έγινε viral στα social media και κυρίως στο tiktok, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί για το βιβλίο κοινότητα #booktok. Αυτό έφερε για άλλη μία φορά την συγγραφέα με το συγκεκριμένο βιβλίο στη #1 θέση της λίστας των New York Times.

 Η ίδια χαρακτήρισε το βιβλίο ως το πιο δύσκολο που έχει γράψει ποτέ, καθώς κάνει αναφορά στην ενδοοικογενειακή βία, που δυστυχώς στις μέρες μας τείνει να γίνει μάστιγα. Η εμπειρία της ίδιας της συγγραφέα, σε αυτή τη μορφή βίας, σε παιδική ηλικία της δίνει την έμπνευση και την ανάγκη να μιλήσει για αυτό το φαινόμενο.

 

  Η Λίλι, η ηρωίδα της ιστορίας, βιώνει την ενδοοικογενειακή βία σε νεαρή ηλικία. Γίνεται μάρτυρας της κακοποίησης του πατέρα της προς τη μητέρα της. Μεγαλώνοντας και θέλοντας να βρει δρόμο διαφυγής, μετακομίζει στη Βοστόνη και αποφασίζει να εκπληρώσει όλα της τα όνειρα, δουλεύοντας σκληρά.

 Τελικά θα καταφέρει να ξεχάσει ότι βίωσε στο παρελθόν; Ή το άμεσο μέλλον θα της δείξει πως τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα; Ryle ή Atlas, παρόν ή παρελθόν; Η επιλογή της ηρωίδας θα σας καθηλώσει και θα σας γεννήσει την επιθυμία να διαβάσετε και το επόμενο βιβλίο της «ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ».

1

 

 

 

 

 

 

 

Και το  ερώτημα πλανάται: «τελειώνει ή αρχίζει με εμάς;»