Thess Residences: Η εξαιρετική επιλογή για διαμονή στη Θεσσαλονίκη

Thess Residences: Η εξαιρετική επιλογή για διαμονή στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη, η αρχόντισσα του ελληνικού βορρά, είναι πάντα ένας δημοφιλής προορισμός για ταξίδια. Για αναψυχή ή για δουλειά, πολλοί είναι αυτοί που την επισκέπτονται όλες τις εποχές του χρόνου.

Κοινός τόπος των επισκεπτών είναι η ανάγκη εύρεσης ενός καταλύματος για τις ημέρες παραμονής που να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες. Η απάντηση στο «Πού θα μείνω;» είναι εδώ και λίγο καιρό μία και πολύ συνειδητή: «Στο Thess Residences».

1

Το Thess Residences, το πρώτο κατάλυμα Serviced Appartments, άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2019. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, και φιλοδοξεί να κάνει τον κάθε επισκέπτη να νιώσει σαν στο σπίτι του. Και το καταφέρνει.

2

Για την ιστορία, να πούμε πως το κτίριο που στεγάζει το Thess Residences χτίστηκε το 1951 και λειτούργησε αρχικά ως εργοστάσιο κατασκευής παραδοσιακών ειδών κουζίνας. Η οικογένεια που το διατηρούσε, είχε εγκατασταθεί στην πόλη μετά την καταστροφή της Σμύρνης, το ’22. Κατσαρόλες, τηγάνια, μπρίκια, απέκτησαν ζωή εκεί μέσα. Φτάνοντας στο σήμερα, θα βρούμε το κτίριο πλήρως ανακαινισμένο, με υψηλού επιπέδου παροχές, άξιο να φιλοξενήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Όσο για το παρελθόν του;

Σε κάθε δωμάτιο θα το συναντήσει κανείς, μέσα σε έναν δίσκο: πρόκειται για ένα παραδοσιακό μπρίκι με φλιτζάνια για ελληνικό καφέ, ώστε να τιμάται η ιστορία του χώρου αλλά και να νιώθει πραγματικά σαν στο σπίτι του ο επισκέπτης.

3

Από το άνετο Comfort Residence, το εξαίρετο Deluxe, τη μοντέρνα Junior Residence, το ειδικά διαμορφωμένο Family Residence για οικογένειες και μεγάλες παρέες, έως το πολυτελές Executive Residence, 25 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα καλύπτουν κάθε ανάγκη βραχυχρόνιας αλλά και μακροχρόνιας μίσθωσης.

05

Στο εσωτερικό των διαμερισμάτων  ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του χρηματοκιβώτιο, τηλεόραση με δωρεάν Netflix, γρήγορο ενσύρματο και ασύρματο δίκτο, πιστολάκι μαλλιών, πάνελ κλιματισμού, καφέ, τσάι  καθώς και καφετιέρα Nespresso, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μενού μαξιλαριών με υποαλλεργικές επιλογές και πολυτελή είδη περιποίησης μπάνιου (Papoutsanis Olive Care). Κι όλα αυτά είναι μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες των καταλυμάτων.

9

Στο κτίριο θα βρει κανείς επίσης ένα ευρύχωρο meeting room, γυμναστήριο, άνετο χώρο ψυχαγωγίας, ιδιωτικό γραφείο με υπολογιστή καθώς και laundry room με πλυντήρια, στεγνωτήρια και εξοπλισμό σιδερώματος.

10

Αξίζει ακόμη να σχολιαστεί πως η εξαιρετική αισθητική του χώρου έχει συνδυαστεί με οικολογική συνείδηση αλλά και αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων. Εύκολα διαπιστώνει κανείς τον προσεκτικό σχεδιασμό σε θέματα ασφάλειας, αυτοματισμών και εξοικονόμησης ενέργειας.

8

Όλα αυτά τα προτερήματα δε θα σήμαιναν τίποτα αν δεν συνδυάζονταν με ένα ιδιαίτερα ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Όλοι όσοι απασχολούνται στο Thess Residences αναλαμβάνουν να κάνουν τη διαμονή πιο εύκολη και ευχάριστη. Έτσι, ο επισκέπτης, στην αναχώρησή του, δεν παίρνει μαζί μόνο τα πράγματα και τις αναμνήσεις του ταξιδιού. Απόλυτα ικανοποιημένος κουβαλά μαζί του και μια καλοσχηματισμένη απόφαση: να επαναλάβει σύντομα την επίσκεψή του σε αυτό το εξαιρετικό κατάλυμα.

7

12

6

4

3

2

Γλάδστωνος 20, 54630, Θεσσαλονίκη Τηλ.: +30 2310 500 570
Email: info@thessresidences.com, reservations@thessresidences.com www.thessresidences.com