Tο ζώδιο του μήνα: Κριός

Aries

Αγαπητή Κριαρίνα,

 

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν με αλλαγές πλανητών που σου υπόσχονται, πολλές καινούργιες εμπειρίες αυτή τη χρονιά.

 

 Ο Κρόνος έχει περάσει στους Ιχθείς από 7 Μαρτίου και θα μείνει εκεί ως το 2025. Εύκολα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι να ξεφορτωθείς τα περιττά φορτία και να δώσεις, προτεραιότητα στις πραγματικές σου ανάγκες. Το αποτέλεσμα θα είναι η εσωτερική σου θεραπεία. 

 

Στις 23 Μαρτίου ο Πλούτωνας μπήκε στο φιλικό για εσένα Υδροχόο. Για τα επόμενα 20 χρόνια θα ενεργοποιηθεί ο οίκος του ανθρωπισμού των ελπίδων και των ιδανικών σου. Με επιμονή σε αυτά θα μπορέσεις να ελπίζεις ξανά.

 

Στις 20 Απριλίου γίνεται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου που θα φέρει τροποποιήσεις και νέα ξεκινήματα, στα επαγγελματικά ή την προσωπική ζωή σου.

 

Στις 5 Μαΐου η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μία νέα πηγή εσόδων που θα σε ενθουσιάσει. Η χαρά σου στα οικονομικά θα συμπληρωθεί από 16 Μαΐου με το Δία στον Ταύρο. Μάζεψε ένα καλό "κομπόδεμα" στην άκρη είναι ευκαιρία. 

 

Το Φθινόπωρο γίνεται μία Σεληνιακή δύσκολη έκλειψη στο Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου και εσύ θα κληθείς να επαναπροσδιορίσεις τις σημαντικές σχέσεις σου, για ακόμα μία φορά. Πριν προλάβεις να ηρεμήσεις έρχεται και μία ακόμα έκλειψη Σελήνης στις 28 Οκτωβρίου στον Ταύρο όπου θα τεστάρει αν χειρίστηκες με σοφία την οικονομική εύνοια της Άνοιξης.

 

Ελπίζω να βγεις ασπροπρόσωπη!

 

Happy Birthday and Welcome Spring!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα