Πέντε προτάσεις για έξοδο με τα μικρά σας αγγελούδια

Πέντε προτάσεις για έξοδο με τα μικρά σας αγγελούδια

Το παιδικό θέατρο, αναπτύσσει την φαντασία, την γνώση, είτε σε παραστάσεις που λαμβάνουν μέρος τα παιδιά σας, είτε ως απλοί θεατές, ένα να θυμάστε, χτίζετε χαρακτήρα παιδεία και ουσιαστική επικοινωνία με εσάς και τα παιδιά!

  1. «Το Μελωδένιο Χωριό».

Δάσος, πουλιά και μια νεράιδα με την μαγική της σκόνη, θα ταξιδέψει την φαντασία των παιδιών, ο σεβασμός στην φύση και το περιβάλλον, θα διδάξουν στα παιδιά αξίες οι οποίες χτίζουν χαρακτήρα.

  1. «Τρείς καλικάντζαροι και ένα παπούτσι».

Η ιστορία βασίζεται στο λαϊκό Παραμύθι «Ο Παπουτσής και οι καλικάντζαροι». Η καλοσύνη, η προσφορά και η εκτίμηση της προσφοράς του άλλου, είναι μερικά από τα μαθήματα που θα εισπράξετε μαζί με τα μικρά σας.

  1. « Άσπρο χιόνι, μαύρο χιόνι».

Μια διαφορετική παιδική παράσταση με εναλλαγές παραμυθιών, μαριονέτες, είναι το στοίχημα των ηθοποιών για το πιο ιδιαίτερο κοινό, τα παιδιά φυσικά! Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο Όσκαρ Γουάιλντ και η Σέλμα Λάγκερλεφ, μεταπηδούν και ενώνονται επάνω στην θεατρική σκηνή!

  1. «Δύο Ξεροκέφαλες κουτάλες».

Μία διαδραστική παράσταση από μια ομάδα, που στο παρελθόν έχει δώσει αξιόλογες παιδικές παραστάσεις. Η ομάδα Κοπέρνικος έρχεται αυτήν τη φορά να μας ταξιδέψει στην χώρα της Σκέψης! Διδακτικά μηνύματα όπως το να μάθεις να Ακούς, η φιλία, η διαφορετικότητα και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, είναι μερικά από τα ερεθίσματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρων των μικρών μας φίλων, αλλά και των γονιών τους!

  1. « Η Ποκαχόντας πάει στο τσίρκο».

Για το τέλος σας άφησα μια παιδική παράσταση-μαγεία, αφού εδώ τα στοιχεία της παντομίμας, των ταχυδακτυλουργικών, του χορού με τον Παλιάτσο και την Ποκαχόντας, με τα άπειρα μαγικά τους κόλπα, θα σας αφήσουν πραγματικά άφωνους!

Εδώ το μήνυμα της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της πίστης πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, είναι το νόημα της παράστασης. Στα θετικά τα παιδιά λαμβάνουν ενεργά μέρος στα ταχυδακτυλουργικά κόλπα!!!

Ελπίζω να περάσετε υπέροχα και μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για τις ώρες και τις ημέρες των παραστάσεων ανάλογα πάντα με την ηλικία των παιδιών σας!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα εδώ στο ewoman να μας πείτε τις εντυπώσεις σας!

parastaseis-ewoman

parastaseis1-ewoman