Τολμήστε την αλλαγή στα μαλλιά σας! Ανανέωση τώρα!

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά. (Πηγή Pixabay)

Αν ένα πράγμα πάνω της η γυναίκα φοβάται να αλλάξει, αυτό είναι τα μαλλιά της. Λίγες είναι εκείνες που τολμάνε σε χρώματα, κουρέματα και χτενίσματα.

Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, η μόδα να έχει αγγίξει ζεστά τα μαλλιά. Περίεργα χρώματα, διαφορετικές τεχνικές στις βαφές και αρκετά extreme κουρέματα. Ναι, για μια κοπέλα που έχει όσα χρόνια θυμάται τον εαυτό της μακριά μαλλιά, το καρέ είναι extreme. Σαφώς, βέβαια, extreme είναι το ξύρισμα αυτό που πολλές διασημότητες επιλέγουν.

Μπήκε, που λέτε, η «σεζόν» και αρχίζει η κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της να ξεφυλλίζει περιοδικά για να δει τις τάσεις για φθινόπωρο-χειμώνα 2020. Το ewoman είναι εδώ για να σας πει τι έχει ανακαλύψει.

Ρίχνοντας μια ματιά, με μεγάλη μας χαρά, είδαμε πως οι τάσεις για φέτος δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο. Χτενίσματα με κοτσίδες, κότσοι σινιόν, ελαφροί κυματισμοί και ισιωμένα μαλλιά. Φυσικά, απλά, ρομαντικά και ανέμελα. Είναι, δηλαδή, σαν να λέμε πως επιστρέφουμε σε φυσιολογικές καταστάσεις όσο αναφερόμαστε στα χτενίσματα. Κάτι που, επίσης, παρατηρήσαμε είναι και η βαφή. Εδώ, έχουμε να κάνουμε με μια νέα τεχνική η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ. Και να σας πω την αλήθεια μου, την λάτρεψα κι εγώ, αλλά μου λείπουν κάτι δράμια κουράγιου να το κάνω.

Τι έχετε ακούσει για το balayage; Είναι μια νέα τεχνική βαφής των μαλλιών, έχουμε να σας πούμε. Κάτι σαν ανταύγειες μόνο που γίνονται στις άκρες τους. Δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα και δε χρειάζεται λεπτομέρεια. Στα μαλλιά περνιέται η βαφή με πολύ κοφτές κινήσεις εξ ου και η σύγκριση με τις ανταύγειες. Περίπου δηλαδή. Οι τάσεις, λένε, για φυσικά χρώματα και πολύ απλά χτενίσματα. Δεν έχουμε να σας πούμε κάτι άλλο. Τολμήστε!