Μα πού πήγαν όλοι οι άντρες;

Άντρες εδώ, άντρες εκεί, ψάξε ψάξε, δε θα τους βρεις! (Πηγή Pixabay)

Στήσε μια φορά αυτί σε μια γυναικοπαρέα και θα ακούσεις 100% τη φράση "που πήγαν οι άντρες". Συνεχώς παραπονιούνται και κλαίγονται πως εκεί έξω δεν υπάρχει κανείς. Δεν μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό ή ακόμη κι αν πειστούν πως το βρήκαν, αρχίζει και ξινίζει το πράγμα.

Ξέρετε, υπάρχουν άντρες και ο κατάλληλος σίγουρα εκεί έξω είναι, αλλά θα πέσεις πάνω και σε κάποιους τύπους που, όπως λένε και στο χωριό μου, από μακριά και αλάργα φίλες μου.

Πάμε να πούμε γι' εκείνους, λοιπόν!

 1. Το παλικάρι το κολλημένο με το παρελθόν.
  Ο τύπος αυτός έχει χωρίσει και δε λέει να το καταλάβει, μάλλον. Σε κάνει φίλη του, σου εξομολογείται τον έρωτα που έζησε και σε γεμίζει με μπαρούφες τύπου "δεν είμαι έτοιμος ακόμη". Θα σου πω ένα μυστικό. Δε θα είναι ποτέ.
   
 2. Το παιδί με το μεγάλο στόμα αλλά με δεμένα χέρια.
  Αυτός είναι ένας τύπος που ξέρει τι και πότε να το πει. Θα σε κανακέψει, θα σε κολακεύσει και θα σε κάνει να ευχαριστείς το σύμπαν που τον έφερε στον δρόμο σου. Διαβάζει τόσο καλά το μυαλό σου που θα ξέρει ακριβώς πώς να σε ρίξει μέσα από τις κουβέντες σας. Αλλά τα λόγια θα μείνουνε λόγια, που λέει και το άσμα.
   
 3. Ο μικρός και ανώριμος.
  Μεταξύ μας τώρα ποια γυναίκα δε θα πετούσε τη σκούφια της να τη θέλει ένα μικρό και τριανταφυλένιο "μωρό". Έχει να σου προσφέρει τη νεότητα, την ανεμελιά και την διάθεση για χαβαλέ. Και θα ενθουσιαστείς και θα περνάς και πολύ όμορφα. Αλλά μέχρι πότε; Τι άλλο έχει να σου δώσει;
   
 4. Ο τύπος που θέλει να κατακτήσει το θήραμα του.
  Σε είδε, του γυάλισες, δεν ανταποκρίθηκες και έσκασε. Ε λοιπόν, θα κάνει ότι μπορεί για να τα καταφέρει. Θα σε κάνει δική του και μετά από εκεί πάνε κι άλλοι. Από τη στιγμή που θα πάρει αυτό που ήθελε θα σε κάνει να πιστέψεις και μόνη σου πως δεν αξίζει και θα φύγεις. Ένας τέτοιος τύπος δε θα μπει καν στον κόπο να σε διώξει.

Πέραν από αυτούς, ενδεχομένως η κάθε μία από σας να έχει τη δική της "πονεμένη" κατηγορία. Κάθε περίπτωση είναι σαφώς ξεχωριστή. Όσο για την ερώτηση "πού πήγαν όλοι οι άνδρες", η απάντηση είναι μία και πάντα η ίδια: Εκεί έξω είναι και μας περιμένουν. Το θέμα είναι σε τι άνδρα θα πέσεις... Βοήθειά μας.