Χυμός αδυνατίσματος, αποτοξίνωσης και ενδυνάμωσης

 Χυμός αδυνατίσματος, αποτοξίνωσης και ενδυνάμωσης

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, μη γελιέστε... Σε λίγο θα πρέπει να πετάξουμε τα φαρδιά ρούχα που μέσα τους κρύβονται -μην πω «λουφάζουν»- τα κιλά των εορτών, των διακοπών (κι όχι μόνο), όλα τα περιττά τέλος πάντων, που όλο «από Δευτέρα» θα ξεκινήσουμε δίαιτα, διατροφή κτλ, κτλ για να τα χάσουμε...

Ακούστε με! Τα ψέματα τελείωσαν, οι Δευτέρες μέχρι το καυτό καλοκαιράκι λιγόστεψαν  επικίνδυνα κι ως γνωστόν «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!»

Αυτό, σε ελεύθερη μετάφραση θα πει: είναι καιρός να αποβάλλουμε από πάνω μας ότι περιττό αποτοξινώνοντας κι ενδυναμώνοντας τον οργανισμό μας!

Σας έχω τα καλύτερα νέα! Έναν θρεπτικό χυμό αδυνατίσματος, αποτοξίνωσης και ενδυνάμωσης του οργανισμού, που όλα τα υλικά που περιέχει είναι πολύ καλοί λιποδιαλύτες κι ευχαριστώ τη φίλη Μαριάνθη που το μοιράστηκε μαζί μου!

Δε θα μπορούσα να μη το μοιραστώ κι εγώ μ' εσάς αγαπημένοι μου, αναγνώστριες κι αναγνώστες του e-woman!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

4 μεγάλα πορτοκάλια

1 κ.γ. κουρκουμά,

1 κ.γ. τζίντζερ,

1 κ.σ. λιναρόσπορο,

1 κ.γ. κανέλα

4 σπόρους κάρδαμου

2 σπιρουλίνες.

 

Εκτέλεση:

Στύψτε τα πορτοκάλια. Στουμπίστε τους σπόρους κάρδαμου και τις σπιρουλίνες και χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ κι απολαύστε έναν χυμό που θα σας καρδαμώσει (ναι! ναι, σε όλους τους τομείς! είναι γνωστές οι ιδιότητες του κάρδαμου, άλλωστε), θα σας προσφέρει ευεξία αλλά παράλληλα θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σας!

xy-ewoman

Καλή αποτοξίνωση και ενδυνάμωση κορίτσια και αγόρια!

Εύχομαι να πούμε όλοι «αντίο» στα περιττά κιλά μέχρι το καλοκαίρι...

Οκ! Δε φτάνει μόνο ο χυμός, αλλά είναι έστω μια καλή αρχή!

xym-ewoman

Ευχαριστώ τη φίλη Μαριάνθη Πετροπούλου για τη συνταγή!