Η fashion πρόταση της ημέρας: Ένα ασημένιο δαχτυλίδι που μαρτυρά το χαρακτήρα σας

Η fashion πρόταση της ημέρας: Ένα ασημένιο δαχτυλίδι που μαρτυρά το χαρακτήρα σας

Τα χέρια μιας γυναίκας μπορούν να μαρτυρήσουν το πόσο αγαπάει τον εαυτό της. Τα χρώματα και το σχήμα των νυχιών της δείχνουν το χαρακτήρα της και φυσικά το δαχτυλίδι που επιλέγει να φορέσει, μαρτυρά την άποψή της για το στιλ και τη ζωή.

Δαχτυλίδι, λοιπόν, η πρότασή μας για σήμερα. Χειροποίητο, ασημένιο, με ημιπολύτιμη εντυπωσιακή πέτρα. Λιτή η γραμμή του, αλλά εντυπωσιακό μέσα στη δωρικότητά του.

Πάθος, τόλμη, αυτοπεποίθηση ή μήπως αισιοδοξία και πίστη στη ζωή; Επιλέξτε την πέτρα που μιλάει μέσα σας, το χρώμα που σας αντιπροσωπεύει και φορέστε ένα δαχτυλίδι μοναδικό!

Αχάτης, μάτι της τίγρης, αιματίτης είναι λίγες μόνο από τις πέτρες που μπορούν κοσμήσουν αυτό το δαχτυλίδι και να δηλώσουν ποια είναι η προσωπικότητα της γυναίκας που το φοράει. Εσείς τι θα επιλέγατε; 

Όσο για την τιμή του; Πέρα από το ότι οι αναγνώστριες του ewoman έχουν ειδική έκπτωση, είναι και από μόνη της απίστευτη! Η πολυτέλεια έχει όνομα και είναι προσιτή! Μια ερώτηση θα σας πείσει. Και θυμηθείτε να πείτε ότι είστε κι εσείς μια Ε-woman!

birtas-ewoman