Αποκτήστε πυκνά φρύδια με τη βοήθεια ενός και μόνο λαχανικού!

Πυκνώστε τα φρύδια σας με ένα κρεμμύδι!

Η μόδα ζητάει από τη γυναίκα να έχει φρύδια πυκνά, πλούσια. Πώς μπορεί όμως κάποια να το καταφέρει αυτό; Δύσκολο θα σκεφτεί κανείς. Κι όμως, σύμφωνα με τη διάσημη beauty blogger Huda Katan, το να μεγαλώσουν τα φρύδια είναι ζήτημα ενός και μόνο λαχανικού που όλες μας έχουμε στις κουζίνες μας. Κι αν δεν καταλάβατε -που λογικό το βρίσκουμε- μιλάμε για το κρεμμύδι!

Η Huda Katan είναι πολύ δημοφιλής. Ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί πάνω από 20.000.000 followers κι εκείνη δεν τους αφήνει παραπονεμένους. Στις αναρτήσεις της μπορεί κανείς να βρει ότι πιο πρωτοποριακό, παράξενο αλλά και έξυπνο αφορά τη γυναικεία ομορφιά.

Μέσα σε όλες τις προτάσεις της λοιπόν, έθεσε τη λύση και για το ζήτημα των πυκνών φρυδιών. Το θείο που περιέχεται στο χυμό του κρεμμυδιού βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Ακριβώς αυτό λοιπόν είναι που βοηθάει και στην ταχεία αναπτυξη των τριχών.

Αν λοιπόν βαρεθήκατε να "γεμίζετε" τα φρύδια σας με μολύβι, αν θέλετε να είστε μέσα στη μόδα, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε τη φυσική αυτή λύση. Βάλτε ένα κρεμμύδι στο μίξερ, πολτοποιήστε το για να είναι πιο εύκολη η χρήση του και με ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ εφαρμόστε στην περιοχή των φρυδιών. Προσεκτικά μόνο, γιατί όσο να πεις, αν ξεφύγει και πάει στο μάτι το σκεύασμα, θα κλάψετε άσχημα. Αφήστε το να δράσει για 5-6 λεπτά περίπου και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό κι ένα καθαριστικό προσώπου με ουδέτερο ph.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει!