All about eWoman: Ένα Body Balm, λύση για τις ραγάδες

All about eWoman: Ένα Body Balm, λύση για τις ραγάδες

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Η κέᾰρ, η εταιρεία που χρησιμοποιεί την ελληνική γη για την καθημερινή μας περιποίηση και για την οποία σας έχω μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο, κατάφερε να γίνει η αγαπημένη μου εταιρεία. Να σας θυμίσω πως τα προϊόντα της είναι μη τοξικά, διαχρονικά, και φυτικά, για τις ανάγκες όλων των τύπων επιδερμίδας. Και το κυριότερο που δεν πρέπει να ξεχνάμε, δεν κάνει δοκιμές σε ζώα.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα σας μιλήσω για ένα μικρό θαύμα. Το Plant Heroes Body Balm είναι μια αντιοξειδωτική και πλούσια σε βιταμίνες θεραπεία. Είναι ιδανική για κάθε σημείο που θεωρείτε πως έχει περισσότερη ανάγκη για τόνωση και ενυδάτωση. Περιέχει βαλσαμόχορτο, χαμομήλι και καλέντουλα, συστατικά που ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και αναζωογονούν τα κύτταρα του δέρματος. Οι βιταμίνες Β και Ε διεγείρουν το κολλαγόνο που ήδη υπάρχει στο σώμα μας, ενισχύουν την κυκλοφορία, αναδομούν και αποκαθιστούν τα επίπεδα της υγρασίας στο δέρμα.

Είναι, για μένα, ο απόλυτος σύμμαχος ενάντια στις ραγάδες και στην κυτταρίτιδα. Σε διάστημα 20 ημερών, είδα αποτέλεσμα που κανένα άλλο προϊόν δε μου είχε προσφέρει. Ο τρόπος χρήσης του, είναι απλούστατος. Το ελαιόλαδο και το κερί μέλισσας έχουν θερμοκινητικές ιδιότητες, ρευστοποιούνται στη ζέστη και στερεοποιούνται στο κρύο. Γι αυτό, πάρτε μια πολύ μικρή ποσότητα και τρίψτε την απαλά στην παλάμη σας ώστε να γίνει αρκετά ρευστή. Έπειτα, απλώστε στην περιοχή όπου το χρειάζεστε με απαλές κινήσεις. Ίσως, αν η επιδερμίδα σας είναι αρκετά αφυδατωμένη, χρειαστούν περισσότερες επαλείψεις μέσα στην ημέρα.

Η δική μου συμβουλή είναι να μην το παραλείπετε ΠΟΤΕ μετά το μπάνιο αλλά και το βράδυ. Απορροφάται πολύ γρήγορα και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα χρόνου.

Ένα προϊόν που προτείνω ανεπιφύλακτα. Ορκίζομαι!