Πώς χωρίζουν οι γυναίκες σύμφωνα με το ζώδιό τους!

Πώς χωρίζουν οι γυναίκες σύμφωνα με το ζώδιό τους!

Η ζωή δεν είναι μόνο γλυκιές στιγμές, ζουζουνίσματα, αγάπες και λουλούδια...Θα λέγαμε μάλιστα ότι είναι κάθε άλλο παρά αυτά! Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή κάθε ανθρώπου και δη κάθε γυναίκας είναι ο χωρισμός!

Κάθε άνθρωπος φυσικά, τον αντιλαμβάνεται και τον αντιμετωπίζει με τελείως διαφορετικό τρόπο...Υπάρχουν όμως και κάποιες συμπεριφορές που μοιάζουν κι έχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους κι ας μην κρυβόμαστε κορίτσια, ο χωρισμός μας πονάει όλες! Άλλες λίγο, άλλες περισσότερο κι άλλες ανυπόφορα πολύ! Αυτό φυσικά δεν είναι άσχετο με το ζώδιό μας! 

Κορίτσια  και αγόρια, (ω! ναι σας ενδιαφέρει κι εσάς, αγόρια να μάθετε πώς συμπεριφερόμαστε!) σας έχω νέα! Μελέτησα και σήμερα στο ewoman θα δούμε τι λένε τ' άστρα για το πως αντιδρούμε -συμπεριφερόμαστε όταν χωρίζουμε σύμφωνα με το ζώδιό μας!

Φυσικά δεν θα γλιτώσουν κι οι άντρες...Θα έρθει κι η σειρά τους! Απλά τηρούμε το πρωτόκολλο της ευγένειας: Οι κυρίες πάντα προηγούνται!

Κυρίες μου καθίστε αναπαυτικά! Μήπως σε όσα διαβάζετε κάπου αναγνωρίζετε  τον εαυτό σας όταν χωρίζετε;  

Τι, όχι;

Γυναίκα Κριός

Μοιάζει δυνατή, αλλά είναι η συνήθης άμυνά της να κρύψει την αδυναμία της... Πληρώνει πολύ ακριβά την ευπιστία της και την τυφλή εμπιστοσύνη που δείχνει. Συνήθως ο έρωτας που της χτυπά την πόρτα είναι ο κεραυνοβόλος, αλλά αν και αστραπιαία, ερωτεύεται σφοδρά και βαθιά και βιώνει συναισθηματικές διαδρομές με πολύ κλάμα, θρήνο και οδυρμό όταν πληγωθεί... Συναίσθημα πόνου στον χωρισμό και γυναίκα Κριός είναι δυο έννοιες αλληλένδετες! Όταν ξεπεράσει το αρχικό σοκ-στάδιο του απόλυτου πόνου και σηκωθεί απ' τα πατώματα που ήταν το κρεβάτι της για μερόνυχτα, θα την κατακλύσουν η οργή και ο θυμός με απρόβλεπτες συνέπειες...ώσπου να καταλαγιάσουν. Πολύ γρήγορα όμως θα ξεχάσει και θα προχωρήσει, καθώς θα βγει στην επιφάνεια η αισιόδοξη φύση της που την κάνει να πιστεύει πως το αύριο δεν μπορεί να περιμένει!

Γυναίκα Ταύρος

Ερωτεύεται δυνατά και τα δίνει όλα η γυναίκα Ταύρος, αλλά όταν χωρίζει, συνηθίζει ν'΄αποσύρεται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα κι απ' όσους θα σπεύσουν να της συμπαρασταθούν στον πόνο της, όταν πληγωθεί, καθώς αν κάτι απεχθάνεται είναι να έχει θεατές όταν βιώνει καταστάσεις πόνου και εξευτελισμού... Τον χωρισμό της θα τον ζήσει με όλες τις τιμές! Και την καταθλιψάρα της θα την πάθει και τον εαυτό της θα κρίνει αυστηρά και θα παραδεχτεί τα λάθη της! Αλλά, μόνη της! Η γυναίκα Ταύρος είναι η ζωντανή απόδειξη του ότι "δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!"  Θα της πάρει αρκετό χρόνο ώσπου να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, καθ' ότι ξεροκέφαλη και πεισματάρα δε θα δεχτεί βοήθεια από πουθενά, αλλά όταν καταφέρει να το ξεπεράσει θα είναι δυνατότερη! Αν και πληγωμένη θα επαναπροσδιορίσει τη χαμένη της σταθερότητα και θα βγει στο κυνήγι του επόμενου έρωτα πιο ώριμη και πιο δυνατή!

Γυναίκα Δίδυμος

Μια γυναίκα Δίδυμος όσο δυνατή κι αν είναι, δύσκολα διαχειρίζεται την απόρριψη και έναν χωρισμό που δεν έχει επιλέξει η ίδια και άρα την πληγώνει! Αδυνατεί να ευθυγραμμιστεί με τα συναισθήματά της και οι μεταπτώσεις και τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας της καθώς παραπαίει ανάμεσα στους δυο εαυτούς της, είναι η καθημερινότητά της μέχρι να βρει νέο ενδιαφέρον, κάτι που θα γίνει πολύ γρήγορα καθώς περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο είναι αυτή που πιστεύει πως ο έρωτας με έρωτα περνάει! Γρήγορα θα καταφέρει να γιατρέψει τον πληγωμένο της εαυτό δεν θα γίνει όμως το ίδιο με τον πληγωμένο εγωισμό της που θα πάρει πολύ χρόνο να έρθει στα γράδα του... Δύσκολα πάντως θα δώσει δεύτερη ευκαιρία καθώς τα πισωγυρίσματα δεν είναι το φόρτε της και σίγουρα θα μάθει από τα λάθη της, αν και πολύ δύσκολα θα τα παραδεχτεί σε τρίτους!

Γυναίκα Καρκίνος

Ο έρωτας είναι σοβαρό θέμα στον κόσμο μίας γυναίκας Καρκίνου κι ο δε χωρισμός είναι μια κατάσταση που δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί χωρίς μελοδραμαματισμούς και οδυρμούς η συναισθηματική και ευαίσθητη γυναίκα Καρκίνος καθώς αδυνατεί σχεδόν να ξεκολλήσει από το παρελθόν και να προχωρήσει, αν δεν περάσει ένα εύλογο -γι' αυτήν- χρονικό διάστημα, που μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες ως και αρκετά... χρόνια! Ζει τον χωρισμό της στο κάθε κύτταρό της, ενώ η απογοήτευση την κάνει να πιστεύει ότι δεν υπάρχει αγάπη κι ότι δεν θα ξαναγαπήσει ποτέ ξανά! Ο πόνος και ο θρήνος της κρατούν περισσότερο από ότι στα υπόλοιπα ζώδια. Όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει ότι πονάει, πονάει και φαίνεται, βγάζοντας στην επιφάνεια άμυνες και υψώνοντας τείχη, καταδικάζοντας τον εαυτό της στην απομόνωση!

Γυναίκα Λέων

Αν πληγωθεί η περηφάνια της γυναίκας Λέων δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσει, ούτε και υπάρχει ελπίδα να συγχωρέσει εύκολα όποιον την πλήγωσε! Η μνήμη κάθε χωρισμού μένει βαθιά χαραγμένη μέσα της για πάντα, ακόμη κι αν δεν αφήσει ποτέ κανέναν να αντιληφθεί πόσο πολύ την πόνεσει! Η ανωτερότητα, η αξιοπρέπεια, η περηφάνια γι' αυτήν, που οι άλλοι τα ερμηνεύουν ως εγωισμό, είναι στοιχεία που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της και κυριολεκτικά ορίζουν την πορεία της ζωής της! Αν κάποιος της ραγίσει την καρδιά, εξαφανίζεται από τη ζωή του για πάντα με όποιο κόστος και χωρίς ν' αφήνει περιθώρια γυρισμού! Όταν πληγωθεί, θα απομονωθεί για να κλάψει μακριά από κάθε βλέμμα κι ακόμη κι αν νιώθει τον απόλυτο πόνο θα γιάνει τις πληγές της μόνη της για να βγει με ψηλά το κεφάλι να βρει τα καλύτερα που της αξίζουν! Το πιστεύει δε τόσο πολύ, που δύσκολα θα συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο...

Γυναίκα Παρθένος

Ορθολογίστρια και έξυπνη η γυναίκα Παρθένος και στον έρωτα ακόμη, δεν υποκύπτει σε συναισθηματισμούς που θα της δυσκολέψουν τη ζωή και θα την εγκλωβίσουν σε λαβυρίνθους χωρίς εξόδους κινδύνου σε εμφανή και προβλέψιμα σημεία! Η λογική όπως σε κάθε τομέα της ζωής της,  κυβερνά στο μυαλό της κι ακόμη κι αν νιώθει ότι ο χωρισμός θα την πληγώσει βαθιά, θα επιλέξει να φύγει απ' όπου νιώθει ότι δεν χωρά, μετά από πολλή μεγάλη ανάλυση σε κάθε κουτάκι του μυαλού της! Θα δείξει ανωτερότητα και θα χωρίσει φιλικά κι ακόμη κι αν είναι διαλυμένη σε κομμάτια, θα προσπαθήσει να το ξεπεράσει βάσει λογικής, αποφεύγοντας να βρίσκεται στα ίδια μέρη που έχει αναμνήσεις και να συναντά ανθρώπους που θα της θυμίζουν τη σχέση και τον πρώην.

Γυναίκα Ζυγός

Μια γυναίκα Ζυγός σπάνια θα αφήσει να αποκαλυφθεί τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην καρδούλα της, ακόμη και μετά από έναν δυσβάσταχτο χωρισμό, σε ανθρώπους που δεν τους νιώθει απόλυτα κοντά της! Ακόμη κι αν τα σημάδια του πόνου που βιώνει φαίνονται στα μάτια της, με γοητευτική διπλωματία θα αποφύγει να ανοιχτεί και προτιμά να θρηνήσει μόνη της σιωπηλά και με αξιοπρέπεια, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στα όριά της! Αφού κλάψει τόσο όσο χρειάζεται για να νιώσει ανακουφισμένη, δεν θα αναλωθεί σε πώς και γιατί, παρά θα προχωρήσει για τα επόμενα χωρίς πισωγυρίσματα! Προχωρά μπροστά απερίσπαστη και ασχολείται με όσα την ευχαριστούν, δίνοντας το χρόνο στον εαυτό της να κλείσει τις πληγές του και να διεκδικήσει έναν καλύτερο σε όλα, έρωτα!

Γυναίκα Σκορπιός

Ένα παθιασμένο και τόσο έντονο άτομο όπως η γυναίκα Σκορπιός, δεν μπορεί παρά να βιώνει και τον χωρισμό σαν κάτι πολύ σκληρό που επηρεάζει το κάθε κύτταρό της! Θα της πάρει καιρό να αποδεχτεί την ήττα κι ότι έχασε τα κεκτημένα της, ενώ ουσιαστικά ποτέ δεν θα το παραδεχτεί ούτε και θα γιατρευτεί ολοκληρωτικά από έναν χωρισμό που δεν ήταν επιλογή της. Ακόμα και όταν προχωρήσει, πάντα υπάρχει ένας μικρός πόνος μέσα της που της υπενθυμίζει το παρελθόν που την πλήγωσε... Η ένταση με την οποία βιώνει τον έρωτα, βγάζει στην επιφάνεια την εκδικητική της φύση που δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί ΠΟΤΕ όποιον την πλήγωσε-πρόδωσε και δεν ησυχάζει αν δεν πάρει με κάποιον τρόπο την εκδίκησή της! Αντίο δύσκολα θα πει πρώτη αυτή, αφού δρα με σχέδιο,  έτσι, για να έχει λόγο να πάρει την εκδίκησή της...

Γυναίκα Τοξότης

Ο χωρισμός είναι μια κατάσταση που θα την αντιμετωπίσει σχετικά ψύχραιμα και σίγουρα καλύτερα από κάθε άλλο ζώδιο, η φιλοσοφημένη γυναίκα Τοξότης, καθώς είναι φύση πολύ ελεύθερη που έχει πιάσει το νόημα της ζωής που συνεχίζεται, έτσι ή αλλιώς! Αν θεωρήσει ότι κάτι δεν μπορεί να το αλλάξει, κλείνει τον κύκλο χωρίς περιστροφές και πιο σοφή απ' όσα έμαθε από την αποτυχία, προχωρά χωρίς να χάσει χρόνο πολύτιμο, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν. Είναι η γυναίκα που δέχεται πιο εύκολα από οποιαδήποτε άλλη τις αλλαγές και καθώς είναι πολύ open mind, ψάχνει σχεδόν αμέσως για νέα σχέση, αφήνοντας πίσω πικρίες και ερωτηματικά. Όταν μία σχέση τελειώσει, χαμογελά αφοπλιστικά και προχωρά!

Γυναίκα Αιγόκερως

Γήινη και προσγειωμένη όσο καμιά, η γυναίκα Αιγόκερως θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί πως μπορεί να νιώθει πόνο για μια σχέση που δεν ήταν γραφτό να ευδοκιμήσει! Ας μη μιλήσουμε για τη γιατρειά της καρδιάς, καθώς είναι ακόμα πιο δύσκολο για την απόλυτα λογική σε όλα, γυναίκα Αιγόκερω να παραδεχτεί πως κάτι τέτοιο της συνέβη, ακόμη κι ότι έχει καρδιά! Μετά από έναν χωρισμό, θα το ρίξει στη δουλειά και θα επιδιώξει να ανακάμψει εκτινάσσοντας την καριέρα της στα ύψη, ενώ δεν θα σπαταλάει χρόνο για νέους έρωτες και τέτοιες βλακείες...Ακόμη κι αν υποσυνείδητα ο πόνος του χωρισμού την στοιχειώνει για καιρό, θα καταφέρει να πείσει τους πάντες, ως και τον εαυτό της ότι όλα είναι καλά!

Γυναίκα Υδροχόος

Μεθοδικά και ψύχραιμα αντιμετωπίζει τα ερωτικά ζητήματα η μοντέρνα και υπερ-αναλυτική γυναίκα Υδροχόος. Ερωτεύεται συγκρατημένα και δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα θρηνήσει τον χωρισμό όταν φτάσει εκείνη η ώρα, αλλά δεν θα τον αποδεχτεί κι έτσι απλά! Θα κινήσει γη και ουρανό για να μάθει τι δεν πήγε καλά και τι έφταιξε και ναυάγησε ο -έστω και χλιαρός- έρωτάς της... Αντί να χάνει χρόνο με κλάματα και δράματα, θα ψάξει να βρει απαντήσεις...ενώ δεν θ' αργήσει να πάει "γι' άλλα!"  Αν ανακαλύψει δε, ότι ο λόγος χωρισμού είναι η προδοσία, θα γίνει ακόμη πιο εύκολο, θα νιώσει τυχερή που το τέλειωσε και θα προχωρήσει με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και μόνο!

Γυναίκα Ιχθύς

Συναισθηματική και ευαίσθητη η γυναίκα Ιχθύς, βιώνει τον χωρισμό επώδυνα, σχεδόν ολέθρια, κάποιες φορές! Αν και δεν της πήρε πολύ στο να ερωτευτεί, θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να στηριχτεί στα πόδια της ξανά, χωρίς να οδύρεται και θα αναζητάει να μάθει τι στράβωσε, μέχρι να το βρει. Ο χωρισμός της γυναίκας Ιχθύος, έχει όλα τα κομφόρ! Και θα κλάψει και θα θρηνήσει και θα κυλιστεί στα πατώματα και θα στείλει μηνύματα κι όχι μόνο μεθυσμένα και θα ξενυχτήσει! Ίσως μάλιστα, έτσι ευάλωτη συναισθηματικά που νιώθει, να το ρίξει ακόμη και στο ποτό, ώσπου να έρθει μια ωραία πρωϊα -σύντομα κιόλας!- εκείνη η ευλογημένη ώρα να το έχει ξεπεράσει και να μπει κατευθείαν στο mood να αναζητήσει τον επόμενο έρωτα με την κρυφή ελπίδα να είναι πιο δυνατός και ευδόκιμος!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και χωρισμός: Πώς αντιδρούν και με ποια τραγούδια ταυτίζονται!