Άνδρες, ζώδια και σεξ: Όσα δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις!

Άνδρες, ζώδια και σεξ: Όσα δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις!

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου του ewoman. gr: " Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι;"  πάμε να δούμε πιο ειδικά πώς συμπεριφέρονται οι άντρες σύμφωνα με το ζώδιό τους, τι λατρεύουν πάνω στο σεξ και τι είδους γυναίκες τους ελκύουν!

Κυρίες μου, μην μου πείτε πώς δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, γιατί απλά δεν θα σας πιστέψω, ούτε και κανείς! Και φυσικά, μη νομίζετε πώς θα τη γλιτώσετε...Έρχεται άρθρο του ewoman προσεχώς και με τα δικά σας γούστα, πάνω στο σεξ! 

 Κριός

Ο Κριός είναι  άντρας  κυρίαρχος,  τολμηρός, εκκεντρικός, εφευρετικός και περιπετειώδης. Του αρέσει να  δοκιμάζει νέα πράγματα στο κρεβάτι αλλά και σε κάθε απίθανο σημείο, ενώ αν χρειαστεί ξέρει να ξεχωρίζει σεξ και σχέση... Ο έρωτας θέλει φαντασία, χωρίς «πρέπει» και στερεότυπα, είναι από τα αγαπημένα μότο του, αλλά ξενερώνει απίστευτα πολύ, αν τον κυνηγήσεις, καθώς αισθάνεται ότι έτσι χάνει την ταυτότητα και το ενδιαφέρον του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταστροφικά ένστικτα και αν και αγαπά τις προκλήσεις κρύβει μέσα του κι έναν ρομαντικό και συναισθηματικό εαυτό, ελπίζοντας να τον ανακαλύψεις! Εξιτάρεται από δύσκολες περιπτώσεις και δεν έχει ταμπού! Τον ελκύουν οι δυναμικές, σέξι γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους και είναι έτοιμες για όλα!
 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι άντρας ειλικρινής που παίζει τίμια. Προχωράει αργά και δεν εκφράζεται άμεσα συναισθηματικά. Με εκρηκτικό ερωτικό ταμπεραμέντο,   μοιάζει να αργεί να πάρει μπρος, ενώ στην ουσία ξέρει απλά να το κρύβει, ακόμη κι αν μέσα του καίγεται από πόθο! Λάτρης των προκαταρκτικών και του στοματικού σεξ, του αρέσει να φτάνει αργά και βασανιστικά τη σύντροφό του στην ηδονή. Δύσκολα θα του κρύψεις τους πόθους σου, καθώς δεν υπάρχει άλλος που να κατέχει περισσότερο τη γλώσσα του σώματος απ’ αυτόν!  Τα τολμηρά εσώρουχα, το αισθησιακό μασάζ, τα ιδιαίτερα αρώματα και οι τολμηροί πειραματισμοί μπορούν να τον ξετρελάνουν! Η αισθησιακή ευχαρίστηση μαζί του είναι δεδομένη! Του αρέσουν οι ήρεμες,  αλλά  δυναμικές και προσγειωμένες γυναίκες  με τρόπους και τρυφερότητα.

Δίδυμος

Περιπετειώδης, παρορμητικός και χωρίς όρια, ο άντρας Δίδυμος, δεν έχει λογική σε αυτά που θέλει! Τον ενδιαφέρει να ικανοποιεί τις επιθυμίες του και δημιουργεί μια δική του πραγματικότητα με τους δικούς του όρους! Ιδιαίτερα επικοινωνιακός, λατρεύει  τα προκαταρκτικά παιχνίδια και εξιτάρεται όταν η σύντροφός του παίζει με το μυαλό του πρώτα, ενώ ο τρόπος που φλερτάρει  είναι μαγικός! Τρελαίνεται να ακούει παθιασμένη φωνή από πόθο και να του λες με κάθε λεπτομέρεια τι σκοπεύεις να του κάνεις! Τα γούστα του είναι απρόβλεπτα και η αντίσταση τον διεγείρει και  απογειώνει όλες του τις αισθήσεις! Αναζητά γυναίκες έξυπνες, με χιούμορ και ανοιχτές σε προκλήσεις και περιπέτειες,  που θα θέλουν  να πειραματίζονται μαζί του σε κάθε τομέα και να μη ζηλεύουν!

Καρκίνος

Συναισθηματικός και τρυφερός ο άντρας Καρκίνος, θέλει χρόνο ώσπου να ανοιχτεί και να αποκαλύψει έναν φλογερό ερωτικό εαυτό που θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει! Διεκδικεί με κάθε τρόπο και μέσο τον έρωτά του και δεν εγκαταλείπει εύκολα. Λάτρης του καλού φαγητού θα σου κάνει  ασύλληπτα καλό κρεβάτι, αν του κάνεις πρώτα ένα καλό τραπέζι! Ως ζώδιο του νερού, αγαπά ιδιαίτερα το υγρό στοιχείο και του αρέσει να κάνει έρωτα σε νερό! Οι ερωτικές εξομολογήσεις, τα φιλιά, τα χάδια κι οι αγκαλιές τον ξετρελαίνουν, καθώς είναι ρομαντικός κι ευαίσθητος. Σπάνια θα υποκύψει σ' ένα one night stand καθώς λειτουργεί εντελώς συναισθηματικά. Αναζητά γυναίκες ρομαντικές, τρυφερές και συναισθηματικές  που να μπορεί να  στηρίζεται πάνω τους.  

Λέων

Ο άντρας Λέων δεν συγκαταλέγεται τυχαία και άδικα στους πιο δεινούς εραστές. Γεννημένος ηγέτης, με αξιοζήλευτη αυτοπεποίθηση μπορεί να το παίξει  λίγο δύσκολος στην αρχή κι απαιτεί πόθο και πάθος από την παρτενέρ του. Με φλογερό ταμπεραμέντο, ξέρει καλά το παιχνίδι του έρωτα.  Ξέρει να δίνει μάχες και να κρατά τον έρωτα ζωντανό αρκεί αυτό να είναι αμοιβαίο. Αν χρειαστεί μπορεί και κρύβει τα  συναισθήματά του για να προστατέψει τον εγωισμό του. Ακούραστος εραστής δεν κουράζεται να ψάχνει και να ανακαλύπτει και την πιο καλά κρυμμένη ερωτογενή ζώνη της συντρόφου του… Αγαπά  τα ακριβά και σέξι εσώρουχα και μερικές φορές του αρέσει το ωμό σεξ, ενώ χαλαρώνει με χάδια στον αυχένα, το μασάζ και τα φιλιά στην πλάτη. Αναζητά γυναίκες που θα τον σέβονται και θα τον  θαυμάζουν κι αυτός θα καμαρώνει γι’ αυτές!

Παρθένος

Χαμηλών τόνων κι αρκετά συντηρητικός, ο άντρας Παρθένος, είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις συντρόφους που διαλέγει καθώς κυνηγά το «τέλειο» κι  αναζητά σταθερές σχέσεις. Αν αισθανθεί οικειότητα και ασφάλεια βγαίνει στην επιφάνεια ο φλογερός εραστής που κρύβεται μέσα του και ξέρει πώς να κάνει  μια γυναίκα ευτυχισμένη. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, η αγάπη της γυναίκας που θα διαλέξει. Δύσκολα εκδηλώνεται  και αν δεν τον αγγίξεις ψυχικά μπορεί να φέρεται αλλόκοτα και ψυχρά! Αν καταφέρεις και τον ξεκλειδώσεις θα αποκαλυφθεί μια πλούσια γκάμα φαντασιώσεων που συντηρεί στο μυαλό του! Λιώνει με χάδια στην περιοχή της κοιλιάς κι εξιτάρεται να του κάνεις  μασάζ με αρωματικά έλαια. Αναζητά γυναίκες που θα του εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια, αλλά και νοικοκυρές καθώς δεν αντέχει το χάος και την ανοργανωσιά σε κανέναν τομέα!

Ζυγός

Μυστηριώδης, ρομαντικός και ερωτικός ο άντρας Ζυγός φλερτάρει μ’ έναν μοναδικό τρόπο που τον κάνει ακαταμάχητο! Ξέρει να κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε γυναίκας και του αρέσουν τα ωραία λόγια, η όμορφη ατμόσφαιρα, ενώ τρελαίνεται  για δαντελωτά εσώρουχα σε γυναίκες με καμπύλες! Ξέρει να διεγείρει  τις αισθήσεις και δίνει πλουσιοπάροχα  περισσότερα απ’ όσα παίρνει στο σεξ. Λατρεύει τα προκαταρκτικά, τα χάδια στην πλάτη, τα παιχνίδια με τη γλώσσα και να υπακούει στις...διαταγές σου! Φύση ευγενική μα με τολμηρές φαντασιώσεις θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει χωρίς ταμπού και συστολές! Αναζητά έξυπνες γυναίκες, ελκυστικές και κοινωνικές  που διαθέτουν χιούμορ και προσέχουν τον εαυτό τους, καθόλου γκρινιάρες και τρυφερές!

Σκορπιός

Ορμητικός και παθιάρης ο άντρας Σκορπιός, τολμά να κάνει πράξη και την πιο καυτή του φαντασίωση, καθώς είναι εύκολο γι’ αυτόν να σε παρασύρει…! Γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα  τις τεχνικές του έρωτα, είναι κτητικός και ζηλιάρης  και ξέρει να κρύβει  τα συναισθήματά του για να προφυλαχτεί. Δίνει  μάχες για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του και πάντα φοβάται την απώλεια. Θεωρεί το παιχνίδι των προκαταρκτικών απαραίτητο  και είναι μάστορας στο να εξερευνήσει και το πιο  σκοτεινό σημείο της σεξουαλικότητάς σου. Με επιδέξια χέρια, του αρέσει να πειραματίζεται, ενώ συχνά  έχει σαζομαζοχιστικές τάσεις. Τρελαίνεται για καυτά εσώρουχα και αρωματικά έλαια και λατρεύει το στοματικό σεξ και  τα χάδια στους μηρούς. Αναζητά γυναίκες με έντονη θηλυκότητα, δυναμικές και ανεξάρτητες, με χιούμορ.   Έλκεται από τις ωραίες και  σέξι, αλλά γοητεύεται από τις σοβαρές και ταυτόχρονα εκρηκτικές στο κρεβάτι.

Τοξότης

Γοητευτικός και παιχνιδιάρης ο άντρας Τοξότης, έχει τον τρόπο να ρίξει στα δίχτυα του  όποια γυναίκα βάλει στόχο! Παθιάρης κι εφευρετικός, αγαπά την περιπέτεια και να κάνει  πράξη ότι φαντασιώνεται! Άλλοτε συναισθηματικός κι άλλοτε ψυχρός, δεν θα μείνει πιστός σε καμιά,  αν δεν ικανοποιείται  πλήρως. Είναι παρορμητικός και βαριέται εύκολα, γι' αυτό πρέπει  η σύντροφός του να του διεγείρει το μυαλό συνεχώς με καινούργια πράγματα! Ξέρει την τεχνική για να κάνει συναρπαστική μια συνεύρεση και αναζητά παρτενέρ με ευλυγισία. Αγαπά τα χάδια στους μηρούς και το μασάζ με αρωματικά έλαια μπορεί να τον παρασύρει... Ψάχνει γυναίκες θετικές και αισιόδοξες,  με πνεύμα ελεύθερο πνεύμα, που θα του αφήνουν  ανοιχτές πόρτες για να φεύγει σε νέους ορίζοντες και περιπέτειες! Δεν αντέχει καθόλου τη γκρίνια και τη ζήλια και φεύγει χωρίς περιστροφές!

Αιγόκερως

Σοβαρός και μετρημένος από τη φύση του, και κατά συνθήκη σκληρός, ο άντρας Αιγόκερως, δύσκολα καταλαβαίνει τα συναισθήματα του άλλου,  θέλει να είναι ο κυρίαρχος της σχέσης.. Δεν του αρέσουν οι υπερβολές και τα τολμηρά θηλυκά και θέλει σταθερή σχέση για να ξεδιπλώσει το καλά κρυμμένο ερωτικό του ταμπεραμέντο. Γενναιόδωρος και προστατευτικός, είναι ο άντρας που μπορεί να στηριχτεί μια γυναίκα  πάνω του,  αρκεί να τον υπακούει. Έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να ανοιχτεί. Δεν αγαπά τη ρουτίνα και ξέρει να κρατά το πάθος αμείωτο. Αν καταλάβει ότι του ταιριάζει μια γυναίκα, δίνει  μάχη για να την κερδίσει και μπορεί να γίνει πρωταθλητής για χάρη της. Του αρέσουν τα χάδια στα γόνατα και στους αστραγάλους. Με γνώμονα τη λογική, αναζητά γυναίκες πετυχημένες με χιούμορ,  κομψές, αλλά μαζεμένες που να μπορεί τις κοντρολάρει.

Υδροχόος

Απρόβλεπτος και με περίεργα γούστα, αλλά αφοπλιστικά ειλικρινής, ο άντρας Υδροχόος, είναι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο και δεν σοκάρεται με τίποτα, καθώς θεωρεί πως όλα επιτρέπονται στο σεξ και του αρέσει πολύ η ποικιλία και οι εναλλαγές... Αντισυμβατικός και πνεύμα ελεύθερο, αναζητά απελευθερωμένους δρόμους αρκεί να τον οδηγούν στην απόλαυση. Κατά βάση δεν είναι πιστός και του αρέσει το γρήγορο και ικανοποιητικό σεξ καθώς και το στοματικό, ενώ έχει συχνά και σαδιστικές τάσεις. Πολλές φορές χαρακτηρίζεται κυνικός, απαθής ή ακόμη και απαξιωτικός! Αναζητά γοητευτικές και ανοιχτόμυαλες γυναίκες με κατανόηση που θα τον σέβονται και θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους όχι μόνο ως εραστές αλλά και ως φίλοι!

Ιχθύς

Άντρας  συναισθηματικός και  ρομαντικός, ο άντρας Ιχθύς, δίνει τα πάντα για να κρατήσει μια σχέση. Εξαιρετικά χαλαρός και βολικός, αναζητά μια ευτυχισμένη σχέση χωρίς εντάσεις. Ιδιαίτερα αισθησιακός κι αισθηματίας, με πλούσια  φαντασία αναζητά σεξ με συναίσθημα!  Λατρεύει τις δυναμικές γυναίκες αλλά θέλει να τις κυνηγήσει αυτός και ν’ απολαύσει τη χαρά της κατάκτησης!  Έχει την ικανότητα να διεισδύει στην ψυχοσύνθεση της συντρόφου του και να της προσφέρει υπέρτατη ικανοποίηση, ενώ δύσκολα θα της χαλάσει χατίρι. Έχει φαντασιώσεις και του αρέσουν τα περίεργα εσώρουχα. Το μασάζ, το σεξ στο νερό, το παιχνίδι των λέξεων στο κρεβάτι, τα κεριά, οι εξομολογήσεις, το σεξ σε ρομαντικά μέρη τον εξιτάρουν κι απογειώνουν τη λίμπιντό του! Ψάχνει για γυναίκες δυναμικές αλλά και γατούλες, που να τον εμψυχώνουν και να τον ενθαρρύνουν και να μην τον κάνουν να ζηλεύει!

Δείτε ακόμη:

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι; εδώ! 

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται! εδώ!